Bamboe Bestek

Wilt u uw gasten verrassen met een ecologische en elegante optie tegelijkertijd? Bamboebestek is wat je zoekt. Bij MonoUso vindt u verschillende modellen voor u om het model te kiezen dat u het beste bevalt.

Actieve filters

  Bamboebestek is perfect voor zowel dagelijks gebruik thuis als voor uitstapjes naar het platteland, picknicks, feesten, evenementen of uit eten gaan. U kunt ze ook integreren in uw vestiging en uw klanten een milieuvriendelijk alternatief bieden.

  HOE ZORG JE VOOR HET BAMBOEBESTEK?

  • Het is aan te raden om ze met de hand te wassen met warm water en een beetje zeep. Ze kunnen in de vaatwasser worden gezet, maar met de hand wassen verlengt hun levensduur.
  • Laat het niet weken. Dit voorkomt dat het gaat rotten.
  • Niet gebruiken in de oven of de magnetron.


  Als u een catering- of proeverijbedrijf heeft, is het aanbieden van het bamboebestek een keuze die uw presentatie een elegante en moderne uitstraling zal geven. Bovendien geeft dit bestek, omdat het van natuurlijke oorsprong is, een groter gevoel van reinheid en hygiëne.

  Het biologisch afbreekbare bestek wint steeds meer terrein ten opzichte van het klassieke wegwerpbestek, omdat het net zo licht en bestendig is, maar met als bijkomend voordeel dat het de planeet niet schaadt.

  Bamboe is een natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Daarom is ons bamboebestek een ecologisch, composteerbaar en duurzaam product. Deze biologisch afbreekbare houten bestekken hebben een zeer zachte en aangename touch, dus het gebruik ervan zal zeer comfortabel zijn.

  Deze bamboebestekken zijn herbruikbaar, dus zodra u klaar bent met het gebruik ervan kunt u ze schoonmaken en gebruiken zo vaak als u wilt. Bovendien, als je goed voor ze zorgt, kunnen ze een zeer lange levensduur hebben, wat ze een zeer praktische en economische investering maakt.

  Als u daarentegen geen tijd wilt verspillen aan het wassen en onderhouden van dit wegwerpbestek, kunt u het zonder wroeging in de daarvoor bestemde container gooien, omdat het wegwerp- en composteerbaar is.

  Op onze website vindt u alle modellen bamboebestek die u nodig heeft: van losse stukken tot sets bamboebestek met vork, mes en lepel. We verkopen ze ook in verpakkingen van tussen de 50 en 1000 stuks, dus zorg ervoor dat u de meest ecologische en duurzame optie krijgt!

  Bekijk meerZie minder