Barbecue Wegwerp Servies

Een picknick, een familiebarbecue of een groot evenement kan gemakkelijk worden georganiseerd als u gebruik maakt van een van onze Wegwerp Barbeque Specials. Een wegwerpboodschap die na gebruik kan worden weggegooid, waardoor tijd en geld wordt bespaard en het milieu wordt geholpen omdat ze milieuvriendelijk zijn. Houten bakjes om het vlees te serveren, Ecologische Gerechten voor elk diner, Biologisch afbreekbaar Wegwerpbestek voor salades of tortilla's en Plastic Suikerriet Bekers voor frisdrank en water. Een complete set van Wegwerpproducten gemaakt van Ecologische Materialen die uw tafel zal aankleden met allerlei producten, van glazen tot het meest landelijke tafelkleed van ons assortiment, inclusief het servet om u schoon te maken.

Actieve filters

    Koteletten, spek, worstjes, ribbetjes... Stop met dromen over een barbecue en maak het waar met behulp van het Speciaal Wegwerp Barbecue Servies dat we voor u hebben gemaakt. Vergeet de urenlange organisatie en schoonmaak, onze wegwerp servies geeft u een complete service en vermijdt urenlang wassen en drogen, omdat ze wegwerpartikelen zijn.

    Mis de kans niet om te genieten van een Ecologische Diner Set gemaakt met biologisch afbreekbare materialen, tegen de beste prijs en met het grootste comfort gegarandeerd, vanwege de conditie als Wegwerp Diner Set. Profiteer van het Gebruik en Gooi dankzij de Biologisch afbreekbare Plastic PLA, het Suikerriet, het Hout en het Palmblaadje.

    Van Houten Bestek tot Palmblaadjes, onze Wegwerpbarbecueschotels bieden verschillende toepassingen, afhankelijk van het materiaal. Alle wegwerp keukengerei voor de barbecue, de grill, de plaat en de steen.

    Als u daarentegen een ander soort wegwerpservies nodig heeft, vindt u op onze website van Ecologisch Wegwerpservies, Economisch Wegwerpservies en Economisch Wegwerpservies in kleur, tot Hard Wegwerpservies, Onbreekbaar Wegwerpservies en Elegant of Designer Wegwerpservies. 

    Bekijk meerZie minder