Biologisch Afbreekbare Koffiekopjes

Bij MonoUso geven wij u de mogelijkheid om te genieten van de smaak van uw warme koffie in een van onze elegante Biologische Bekers. Onze Wasara Wegwerp Beker is een 100% natuurlijk, ecologisch en Japans designproduct, waarvan het hoofddoel, naast het genieten van een lekkere koffie, het behoud van het milieu is. Daarom zijn deze Wegwerp Bekers ook composteerbaar, aangezien ze gemaakt zijn van suikerrietpulp en bagasse, een grondstof die superieur is aan papier en die het mogelijk maakt om de impact op het milieu te minimaliseren.

Actieve filters

    De heer Shinichiro Ogata had een droom: "de natuur tot leven brengen in de vorm van wegwerpservies, het verenigen van design en ecologie". Vandaar dat de Wasara Servies werd geboren, waartoe onze Biologische Bekers behoren. Gemaakt van suikerrietpulp en bagasse, een grondstof die superieur is aan papier, zijn onze Eco-vriendelijke bekers bestand tegen temperaturen tot 85ºC en bovendien waterdicht.

    De elegante lijnen van onze Duurzame Mokken en hun moderne en vooruitstrevende ontwerpen maken het mogelijk om ze te gebruiken bij elke gelegenheid, van een picknick tot een meer formele viering, in uw huis, bedrijf of evenement.

    Bij MonoUso bieden wij u deze Eco Wegwerp Bekers aan die vergezeld kunnen gaan van een complete Biologische Diner Set waarmee u uw recepten op een elegante manier kunt serveren op een feestje zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het wassen van een enorme stapel gerechten achteraf of dat uw consumentisme uw geweten wakker schud.

    Bekijk meerZie minder