Biologisch Afbreekbare Wegwerpborden

Mini Servies voor Testing worden beschouwd als het meest ecologische alternatief als het gaat om verrassende diners gastronomisch in elk geval of presentatie. Onze biologisch afbreekbare minigerechten, hoewel van fijn ontwerp, zijn geschikt voor gebruik in ovens, magnetrons en diepvriezers, omdat ze net zo bestendig zijn als Plastic Microgolf bestendig Servies, maar tegelijkertijd minder schadelijk zijn voor het Ecosysteem. 

Actieve filters

    De Biologisch afbreekbare Mini Catering Gerechten zijn een van de ecologische alternatieven voor de traditionele Recycleerbare Plastic Gerechten. Gemaakt van bamboebladeren, hout of suikerriet, is deze Ecologische Schotel erg in trek bij catering- en buffetdiensten. Bovendien zijn deze wegwerpborden, omdat het wegwerpborden zijn, veel praktischer en hygiënischer, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

    Rond, vierkant of bakvormig, de Biologische Mini Bord is ideaal voor het toevoegen van een vleugje ontspanning aan uw tafel, die meer ecologisch kan zijn indien vergezeld van mooi Mini Testing Bestek, duurzame Suikerriet Bekers en gerecyclede papieren servetten.

    Hebben biologische minigerechten invloed op de smaak van het voedsel?

    Nee. Omdat bamboe en andere materialen poreus zijn, absorberen ze de smaak van het voedsel, waardoor het voedsel niet wordt geïmpregneerd met het aroma van de plant.

    Bekijk meerZie minder