Bonbondoosjes

Voor een geschenk of een presentatie zijn de Bonbon Dozen de ideale verpakking om uw snoep in ieder geval of presentatie aan te bieden, maar ook als u een detail moet maken, uw bezoek moet begeleiden met een Bonbon Doos, bent u altijd welkom. Voor uw meest elegante feesten, geef uw eigen Bonbon Dozen, ze geven een exclusief tintje aan uw evenementen.

Actieve filters

    Bonbon Dozen zijn het meest chique geschenk om te bezoeken. Denk er eens over na, je brengt uren door met het organiseren van die speciale gelegenheid, wanneer de oplossing heel eenvoudig is, zijn de Geschenk Dozen het ideale detail. En als u een evenement organiseert waarbij u wilt dat uw gasten een detail nemen en blijven met een zoete smaak in hun mond, dan zijn Bonbondozen het perfecte geschenk voor uw gasten om uw feest te herdenken.

    Wij bieden u kartonnen dozen voor snoep in verschillende maten, om aan uw behoeften of die van uw bedrijf te voldoen. De kleuren van onze Snoep Dozen zijn goud, wit of ecologisch. Je hebt je Bonbon Dozen al. Waar wacht je nog op om een feestje te organiseren?

    De Chocoladedozen zijn uitstekend geschikt voor bakkerijen, hotelbedrijven of particulieren.  Maar als u een ander soort taartverpakking nodig heeft, aarzel dan niet om ons assortiment taart- en banketbakkersdozen, taartbakjes en cupcake- en muffindozen te bekijken.

    Bekijk meerZie minder