Bruiloft Wegwerp Servies

De Bruiloft Wegwerp Servies is perfect voor u als u denkt dat er niets beter is, na het beluisteren van de huwelijksmars, dan te genieten van een goede maaltijd waar canapés, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts dansen op het geluid van de tafel. Daarom biedt MonoUso u de beste combinaties van wegwerpservies voor bruiloften. Een manier om de gala-tafel aan te kleden zonder angst voor gebroken glas. In deze sectie vindt u Wegwerpbakjes, Wegwerpborden, Plastic Bestek, Kristallen Imitatiebril, Champagnebril en Toasting Flutes, "Leve de Bruid en de Bruidegom", op elk gewenst moment. 

Actieve filters

    Een bruid, een banket, veel gasten en een diner. Om deze taak voor u gemakkelijker te maken, bieden wij u een Bruiloft Wegwerp Servies aan, zorgvuldig ontworpen in verschillende kleuren en vormen. Elegantie, schoonheid en duurzaamheid is wat dit Wegwerp Tafelgerei op uw tafel zal reflecteren.

    Een brede collectie herbruikbare Cava-glazen, waarmee u een toast kunt uitbrengen, een tafel met een compleet menu in Designer Plastic Borden en een zeer verfijnd Plastic bestek, dat het traditionele zilverwerk perfect zal imiteren. Met dit Wegwerp Trouwgerei kunnen uw gasten genieten van de beste gastronomie op een comfortabele, elegante en zeer economische manier voor hun portemonnee.

    Als u daarentegen een ander soort behoefte heeft, waarbij u een ander soort wegwerpservies nodig heeft, dan vindt u op onze website van Ecologisch Wegwerp Servies, Economisch Wegwerp Servies en Economisch Wegwerp Servies in kleur, tot Hard Wegwerp Servies, Onbreekbaar Wegwerp Servies en Elegant of Designer Wegwerp Servies.

    Bekijk meerZie minder