Retourzending van defecte producten of door een fout, komen niet overeen met de bestelling

Om een defect product te retourneren, dient u voor 24 uur contact op te nemen met het Monouso.nl Customer Service Center via de e-mail [email protected].

Zodra we het product hebben ontvangen, de staat ervan hebben geverifieerd en de leveringsbon die op de verpakking staat hebben gecontroleerd, zullen we overgaan tot het verzenden van een ander product dat gelijk is aan het defecte product dat de klant heeft aangevraagd, zonder enige kosten. Alleen in het geval dat MonoUso.nl het product niet kan leveren worden zowel de kosten als de verzendkosten van de retourzending vergoed. Om de bestelling te kunnen retourneren dient u de bestelling te versturen, via een koerier en in de wijze van verzending in verband met de winkel van MonoUso.nl. De leveringsbon in de verpakking verschijnt naast het product.

 

Teruggave van producten, voor het niet tevreden zijn

Als u niet tevreden bent met het gekochte artikel, heeft u 15 dagen de tijd om het te ruilen of te retourneren. Uitwisselingen worden alleen geaccepteerd, in overeenstemming met de geldende wetgeving, op vertoon van: Bewijs van aankoop, artikel gekocht in de originele verkoopvoorwaarden, originele verpakking van het artikel en zijn accessoires en onderdelen. Het artikel moet correct verpakt zijn voor de terugzending. Retouren van openstaande items zijn niet toegestaan.

Hiervoor dient u contact met ons op te nemen via de e-mail [email protected]

Om de terugkeer te maken moet de bestelling, via messenger en in de modaliteit betaald deportes (dit is de betaling van de terugkeer zal de klant die de goederen terug te keren) te sturen naar de winkel Monouso.nl. Wanneer u het geretourneerde product ontvangt, en het bewijst dat het in goede staat aankomt, gaan we over tot de betaling van het geretourneerde product, NIET VAN DE UITGAVEN VAN DE VERZENDING EN HERINNERING. Hiervoor dient de klant zijn bankgegevens per e-mail te sturen.

Het verzendingsadres is:

C/ Cartagena, 29

P.I. Fuente del Jar 2e Fase

46980 Paterna, Valencia

Spanje

931 158 455