Koekjes Doosje

Onze Pasta, Koekjes en Cake Boxen zijn ideaal voor bakkerswinkels, zodat u uw snoep op een comfortabele en veilige manier kunt serveren. Deze Gebaksdozen kunnen gebruikt worden om allerlei soorten banketproducten te vervoeren en zijn in veel gevallen de beste manier om een cadeau te geven, aangezien Gebaksdozen het perfecte detail zijn als u wordt uitgenodigd voor een feestje. Met onze Gebaksdozen is de zoetheid gegarandeerd!

Actieve filters

    Onze Kartonnen Koekjes Dozen zijn de onmisbare banketbakkersdozen voor uw banketbakkerij. Deze Koekjes Dozen kunnen gebruikt worden als banketbakkersdozen en taartdozen en hebben een breed en gevarieerd gebruik.

    Een Koekjes doos is een andere en elegante manier om iets lekkers te geven en de dag van een speciaal iemand op te vrolijken. We hebben versierde of gewone Koekjes Dozen in verschillende maten. Dus, rekening houdend met het feit dat je al Pasta, Koekjes en Cake Boxen hebt, hoef je nu alleen nog maar te kiezen waar je ze mee wilt vullen!

    Pastadozen zijn uitstekend geschikt voor zowel bakkerijen als particulieren.  En als u andere soorten Taartenverpakkingen nodig hebt, aarzel dan niet om ons assortiment Taarten- en Taartdozen, Snoep- en chocoladedozen, Taartbakjes, Goffer Trays en Cupcake- en Muffindozen te bekijken.

    Bekijk meerZie minder