Design Amuse Bakje

Om een originele, elegante en andere touch te geven aan elk feest, verras uw gasten met deze ongelooflijke Testing Design Miniaturen. Zonder twijfel de beste manier voor diners om te beginnen met het waarderen van de culinaire hoogstandjes die deze Mini Borden, Mini Bekers, Mini Zakken en Mini Catering items zullen presenteren.

Dankzij deze Design Miniaturen zullen diners versteld staan van hun verschillende vormen, afwerkingen en imitaties, die niemand onverschillig laten. Geniet van een heerlijke garnalencocktail in een Maxi Egg of een delicate kaas en foie in uw Yoghurtglas. Laat u verrassen en genieten! 

Actieve filters

    Elk geweldig evenement heeft een geweldige organisatie, daarom kunnen de design amuse bakjes het referentiepunt worden om van uw catering een echt feit te maken. Het geven van dit vleugje design en onderscheiding aan de presentatie van het eten kan, naast het verrassen van de gasten, een grote opschudding veroorzaken onder de gasten die zien hoe de eigenaardige objecten van hun dag tot dag Plastic Miniaturen worden met heerlijke culinaire creaties.

    Van Plastic Mini Bekers en Mini Borden voor Amuse, tot Plastic Catering Kommen, tientallen Miniaturen voor Testing die de aandacht van alle aanwezigen zullen verrassen en trekken.

    Om de service van uw evenement compleet te maken kunt u onze secties Biologisch afbreekbare Miniaturen, Kebabs, Pincet en Spiesjes, Designer Plastic Borden, Plastic PET Presentatie Dienbladen, Plastic Cocktail Bekers en Airlaid Premium Servetten raadplegen.

    Bekijk meerZie minder