Doop Wegwerp Servies

In deze sectie vindt u een complete set van speciaal wegwerptafelgerei voor de doop. Novotex Tafelkleden, Papieren Servetten, Wegwerpborden en Bekers met kleuren en decoraties ideaal voor deze speciale gelegenheid. U vindt dit wegwerpservies in economisch formaat of in grote hoeveelheden, verkrijgbaar in allerlei kleuren en verschillende materialen, zoals karton, plastic of hout. Al deze wegwerpproducten zijn ideaal om een nieuw lid van het huis te verwelkomen. Blauw, roze of pastelkleuren begeleiden dat speciale moment voor u en de uwe. Aarzel niet en bekijk onze volledige collectie van Wegwerp servies voor de doop.

Actieve filters

    Kleed uw tafel elegant aan door unieke kleuren, texturen en stijlen te combineren die de doop van uw kind zullen maken. Met onze Speciaal Wegwerp Servies voor het Dopen hoeft u alleen maar uit te rusten en met uw gezin te genieten van een prachtige en elegante tafel op het hoogtepunt van uw feest. Als wegwerpservies hoef je je geen zorgen te maken over het oppakken en schoonmaken, want het verhaal is Use and Throw.

    Van de hoogste kwaliteit, kan de Tafeldecoratie uw smaak zijn, ons Wegwerp Tafelgerei geeft u meerdere opties.

    Met onze Wegwerp Servies collectie vindt u de beste oplossing om uw tafel aan te kleden op zo'n speciale dag. Vul uw doopfeest met kleurrijke papieren tafellakens, plastic bekers en wegwerpborden en kleurrijke servetten. Een praktische en zeer comfortabele optie voor het doopservies. 

    Bekijk meerZie minder