Ecologische biologisch afbreekbare rietjes

Bij evenementen, feesten, catering en proeverijen is het typisch om wegwerpproducten te gebruiken om tijd te besparen bij het schoonmaken. Wat zou u zeggen als we u zouden vertellen dat er een optie is die ook zorg draagt voor het milieu? Ecologische PLA-rietjes zijn de oplossing.

Actieve filters

  Steeds meer mensen maken zich zorgen over de zorg voor de planeet. Dankzij de biologisch afbreekbare ecologische rietjes kunt u uw klanten een betere service bieden, niet alleen door aandacht te besteden aan al hun behoeften, maar ook door hen een alternatief aan te bieden dat zorg draagt voor het milieu.

  WAAROM KIEZEN VOOR ECOLOGISCHE RIETJES?

  • Biologisch afbreekbaar
  • Compostables
  • Economisch
    

  Biologisch afbreekbare rietjes zijn het milieuvriendelijke alternatief voor conventionele rietjes. Omdat ze composteerbaar en ecologisch zijn, kunt u deze rietjes zonder enig geweten gebruiken.

  Onze ecologische PLA-rietjes zijn het alternatief voor plastic rietjes. Ze hebben een grote weerstand en duurzaamheid, dus ze zullen niet gemakkelijk breken. Dat wil zeggen, ze hebben alle voordelen van traditionele rietjes met de extra bonus dat je je steentje bijdraagt aan de planeet.

  Onze PLA-rietjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals maïszetmeel, suikerriet of aardappelzetmeel. Met name onze biologisch afbreekbare PLA-rietjes zijn gemaakt van maïszetmeel.

  Als u allergisch bent voor maïs en u zich afvraagt of u dit product kunt consumeren, het antwoord is ja. Onze producten op basis van maïszetmeel voldoen aan de huidige regelgeving en zijn veilig voor mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel of derivaten daarvan.

  Met de maïszetmeelstrootjes kunt u alle details van uw bedrijf regelen, of het nu gaat om catering of proeverij, terwijl u zorgt voor de planeet. Op onze website vindt u een grote verscheidenheid aan biologisch afbreekbare wegwerprietjes voor een ongelooflijke prijs. Geen excuses meer!

  Bekijk meerZie minder