Fast Food Diendablen

De Fast Food Dienbladen worden gebruikt om voedsel te vervoeren in elk zelfbedieningsbedrijf of fastfoodrestaurant, waar het diner het voedsel ophaalt en naar zijn tafel brengt. In MonoUso bieden wij u een breed scala aan Self-Service Dienbladen aan waarin wij zowel het ontwerp als de functionaliteit hebben verzorgd, met als enige doel te voldoen aan de verwachtingen van klanten en hoteliers.

Van Fast Food Kartonnen Dienbladen tot Fast Food Plastic Dienbladen, hier vindt u een ideale selectie om aan uw wensen te voldoen dankzij de grote verscheidenheid aan maten en afwerkingen die we hebben.

Actieve filters

    Onze Fast Food Dienbladen zijn ontworpen om een eenvoudige en snelle service te bieden, zowel voor de klant als voor het schoonmaken van het bedrijf. Deze Self-Service Dienbladen, van grote stijfheid en weerstand, gefabriceerd in karton of polypropyleen, hebben een ruwheid in hun basis die het verschuiven van de inhoud voorkomt. Ze zijn nestbaar en hebben steunpunten die de recirculatie van lucht tussen de servicebakken mogelijk maken terwijl ze worden gestapeld, wat een correcte droging bevordert.

    Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw Fast Food Dienbladen op maat te maken, in verschillende kleuren of met uw logo erop gedrukt. Onze Self-Service Dienbladen zijn bestand tegen schokken, breuk, krassen en vlekken, zijn 200% herbruikbaar en zijn ideaal voor snelle service restaurants, self-service en schoolkantines.

    Bekijk meerZie minder