Fast Food Polypropyleen Dienblad

De PP Microgolf weerstaanbare Dienbladen, zijn ideaal voor evenementen en feesten waarbij het gebruik van microgolven noodzakelijk is; omdat deze Plastic Dienbladen geschikt zijn voor het gebruik ervan, zorgt de hoge weerstand ervoor dat deze Microwaveable Dienbladen hoge temperaturen kunnen verdragen zonder te vervormen of te breken. Gemaakt van polypropyleen, vindt u Rechthoekige Dienbladen, Ovale Dienbladen en Dienbladen met compartimenten beschikbaar in een enorme verscheidenheid van kleuren en maten aan te passen aan elke situatie, het blootstellen van uw voedsel in een zeer hygiënische en elegante manier.

Actieve filters

    De Dienbladen die in de magnetron kunnen komen om de oude mythe te doorbreken dat Plastic Dienbladen niet in de magnetron kan worden gezet, omdat dit type Wegwerpproduct, vanwege de productie in Polypropyleen is dit een zeer resistente Plastic Dienblad die bestand is tegen hoge temperaturen zonder te vervormen en daarom is het een Dienblad die in de magnetron kan.

    Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, bij Monouso vindt u rechthoekige schalen, ovale schalen en schalen met compartimenten die, met verschillende afwerkingen, zich aanpassen aan al uw behoeften. Zoek Plastic Catering Dienbladen en Plastic Party Dienbladen.

    Andere modellen van kunststof Dienbladen kunt u vinden op de website.

    Laat u verrassen door onze Dienbladen die in de magnetron kunnen en vind een kwaliteitsvolle, comfortabele en zeer hygiënische service waarmee u kunt genieten van een ideale Tafeldecoratie dankzij de grote verscheidenheid aan Plastic Dienbladen die u in deze categorie vindt.

    Bekijk meerZie minder