Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Kleur

Herbruikbare Fast Food Dienbladen

Herbruikbare dienbladen voor fastfood zijn het beste voorstel voor catering- en restaurantbedrijven waar klanten graag zelfbediening willen. Perfect voor fastfoodrestaurants, schoolkantines of gratis buffetten.

Ontdek herbruikbare dienbladen voor fastfood in verschillende maten, kleuren en afwerkingen voor elke behoefte. Ze zijn ideaal voor het vervoer van complete menu's en zijn zeer sterk en duurzaam. Nog nooit was het oppakken van een bestelling en het naar de tafel brengen ervan zo gemakkelijk en comfortabel voor uw klanten.

 • Hoge weerstand tegen gewicht
 • Ruw oppervlak voor veilig transport
 • Stapelbaar voor snelle en gemakkelijke opslag
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Fast Food Dienbladen


Actieve filters

Praktisch snackbakjes

Herbruikbare fastfoodbakjes zijn de perfecte voedselhouders voor zelfbedieningszaken zoals buffetten, fastfoodrestaurants of schoolkantines. En hé, ze kunnen ook dienen als een leuk en origineel hulpmiddel voor cateringpresentaties.

Eten serveren en naar de tafel brengen is gemakkelijk en veilig dankzij de ruwheid van het oppervlak van deze herbruikbare fastfoodbakjes. Kies ze en je voorkomt dat drank en eten ongecontroleerd de hele weg van de bar naar de tafel dansen. Een zeer praktische oplossing!

Mealprepbakjes voor alle soorten bedrijven

Burger bars. Buffetten. Aziatische restaurants. Fastfood trays worden in talloze zelfbedieningszaken gebruikt, dus je verwacht dat ze alle soorten voedsel gemakkelijk, comfortabel en veilig vervoeren. Om aan de eisen van elk bedrijf te voldoen, werken we met een grote verscheidenheid aan materialen voor elke klant.

Ongeacht het soort etablissement dat je runt, met fastfood trays kun je je service en efficiëntie verbeteren. Om dit te garanderen hebben we bij Monouso een groot aantal verschillende materialen waaruit je kunt kiezen.

Om je te helpen de juiste te kiezen voor jouw zaak, volgt hier een lijst met de meest voorkomende toepassingen:

 • Fast food trays voor cateringdiensten.
 • Dienbladen voor fastfoodrestaurants met zelfbediening.
 • Dienbladen voor foodtrucks.
 • Dienbladen voor hotels met fastfoodservice.
 • Dienbladen voor buffetten.
 • Dienbladen voor cafetaria's.
 • Dienbladen voor snoepgoed.
 • Zelfbediening dienbladen voor schoolkantines.
 • Dienbladen voor buffetten in cateringbedrijven.

Stapelbare schalen voor fastfood

Efficiëntie. Dit is ongetwijfeld het woord dat de ervaring van het gebruik van een fastfoodtray het beste omschrijft. Besteed je je tijd liever aan het aanbieden van zo lekker mogelijk eten? Geen probleem, je klanten kunnen hun eten veilig zelf vervoeren. En als je aan de andere kant je back-of-house service wilt verbeteren, stellen deze dienbladen je personeel in staat om meerdere producten in één keer te vervoeren. Zo krijgen uw gasten hun eten zodra het van het vuur komt.

Op zoek naar een praktische manier om je eten te vervoeren? Zoek niet verder! Fastfood trays zijn licht van gewicht en ontworpen met randen die een comfortabele en stevige grip bieden. Bovendien voorkomt hun antislipoppervlak ongewenste valpartijen en ongelukken. En dat is nog niet alles! Deze dienbladen zijn ook ongelooflijk stevig, zodat je meerdere producten kunt vervoeren zonder de structuur aan te tasten. Bespaar tijd en moeite met deze stapelbare fastfood trays!

En niet alleen het transportgemak is een groot voordeel, deze dienbladen zijn ook ongelooflijk gemakkelijk op te bergen. Ze zijn licht van gewicht en kunnen op elkaar gestapeld worden, waardoor ze minimale ruimte innemen. Stel je eens voor hoe makkelijk het zou zijn om een heleboel trays te verplaatsen en op te bergen zonder gedoe! Ze zijn ideaal om ze binnen handbereik van de eters te houden. Of het nu in kinderkantines, zelfbedieningsrestaurants of andere etablissementen is, je kunt nette stapels stapelbare dienbladen organiseren voor een praktische en opgeruimde ervaring.

Onze kunststof fastfood trays zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten, afwerkingen en materialen. Je klanten kunnen één of twee gerechten meenemen, of zelfs een volledige service van eerste, tweede en dessert.

Ontdek meer dienbladen kunststof in onze hoofdcategorie.

Monouso, leverancier van snackbakjes

De afgelopen jaren heeft de cateringsector een enorme groei doorgemaakt. Om aan deze sterke marktvraag te voldoen, zijn wij een betrouwbare leverancier van kartonnen tray's en plastic trays geworden. Daarom bieden we een breed scala aan producten voor levensmiddelenbedrijven.

Bij Monouso zijn we vastbesloten om de grote inspanningen van horecaprofessionals te ondersteunen. Daarom hebben we een uitgebreide catalogus fastfoodbakjes die hun werk aanzienlijk vergemakkelijken en hun productie verbeteren.

Bekijk meerZie minder