FOAM Borden

De FOAM Borden worden gekenmerkt door het feit dat ze Thermische Borden zijn, dat wil zeggen dat ze de kwaliteit hebben om de temperatuur van het voedsel op peil te houden. Deze Wegwerp Borden worden ook wel Isothermische Borden of PorexBorden genoemd. De Thermische Plastic Borden zijn altijd al wit geweest, maar om de klant tevreden te stellen, hebben we bij MonoUso enkele ontwerpen van Zwarte FOAM Borden en Isothermische Borden met Deksel opgenomen, ideaal om de temperatuur van de producten die ze bevatten nog beter te handhaven. We hebben het over een Wegwerpbare Producten dat ideaal is voor fastfood en Take Away, omdat ze een deksel hebben. Met zeer praktische ontwerpen zullen deze Thermische FOAM Borden onmisbaar worden. 

Actieve filters

  Wegwerpbare Thermo FOAM Borden worden gekenmerkt door het feit dat ze isothermische platen zijn, wat betekent dat ze de temperatuur van het voedsel dat ze bevatten op peil houden, of het nu warm of koud is. Dit is een groot voordeel om rekening mee te houden bij feesten en evenementen die meestal uren duren. In onze winkel kunt u een breed assortiment aan Isothermische platen kopen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen om te gebruiken met alle soorten voedsel.

  Deze Wegwerpbare Thermoplaten zijn perfect voor fastfood en Take Away outlets, omdat ze een deksel hebben om voedsel comfortabel en veilig te vervoeren.

  - Kan ik meer dan één Plastic Wegwerpbare Bord bestellen?

  Denk geen twee keer na en laat je charmeren door onze Foam Borden!

  Naast de Plastic Foam Borden vindt u in onze catalogus ook andere thermische gebruiksvoorwerpen zoals FOAM Dienbladen Thermische Bekers en zelfs Isothermische Tassen met Sluiting, perfect om voedsel op een nog betere temperatuur te houden tijdens de vakantie; zo hoeft u voedsel niet steeds opnieuw op te warmen omdat het is afgekoeld.

  Bekijk meerZie minder