FOAM Ijsbekers

Wegwerpbare Foam Containers zijn thermisch, dit betekent dat ze voorkomen dat de temperatuur van de binnenkant van de Single-Use Container voor ijs verloren gaat, waardoor onze ijsjes langer meegaan zonder dat ze uit elkaar vallen.

Actieve filters

    Isotherme FOAM terrines zijn het hele jaar door essentieel, omdat ze ideaal zijn voor ijs en dit niet langer een seizoensgebonden voedsel is en mensen steeds meer willen genieten van een goed ijsje gedurende het hele jaar, in MonoUso zorgen we ervoor dat we altijd een voorraad beschikbaar hebben voor dit type product. Deze Ijsbekers worden vervaardigd in FOAM zodat ze isotherm zijn, dit betekent dat de FOAM houdt de temperatuur van het voedsel binnen en isoleert het van buitenaf, waardoor het ijs te voorkomen dat het zo snel smelten.

    Dit verlengt de levensduur van ons ijs en geeft de klant een toegevoegde waarde bij de verkoop van het ijs, omdat het langzamer zal smelten en ze er langer van zullen kunnen genieten. Deze prachtige Thermische Containers voor IJs zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen, zodat u uit een brede selectie kunt kiezen wat u het beste bevalt, daarom zijn Thermische Containers voor IJs een van onze sterproducten. En omdat we weten dat al onze klanten altijd op zoek zijn naar de beste kwaliteit op de markt, zijn onze Special Packages voor IJs de goedkoopste en beste kwaliteit van alle internet, gegarandeerd.

    Daarnaast is dit alles gekoppeld aan het feit dat onze verzending is gratis en de levering wordt gemaakt in slechts 24-48 uur na het plaatsen van de bestelling en we hebben waarom we een van de beste online winkels van wegwerpproducten, hebben we ook een geweldige pre-sales en after-sales service die u zal voorzien van alles wat je nodig zou kunnen hebben. Kopen met MonoUso staat altijd synoniem voor vertrouwen en gemoedsrust.

    Bekijk meerZie minder