Gecoat Niet Geweven Placemat 30x40

Wanneer de Novotex-technologie meer polypropyleen en meer lagen speciale harsen toevoegt, maken ze tafelkleden van grote stijfheid, weerstand en kwaliteit die bekend staan als de herbruikbare tafelkleden. MonoUso biedt u de mogelijkheid om met dit assortiment tafelkleden een meer exclusieve service te geven die we niet als disposable konden beschouwen. Deze herbruikbare tafellakens met unieke en verrassende eigenschappen zijn waterdicht en kunnen uw tafel steeds weer opnieuw versieren zonder slijtage. 

Actieve filters

    De herbruikbare placemats zijn perfect, extreem sterk en wasbaar en zijn zo ontworpen dat ze intact blijven tot hun laatste gebruik. Gemaakt van niet geweven stof (Novotex), met meerdere lagen, zijn deze herbruikbare tafellakens ecologisch, antibacterieel en antistatisch.

    De herbruikbare placemats, die zijn vervaardigd alsof er een dozijn Novotex Placemats zijn samengevoegd, zijn de perfecte oplossing voor voedselvlekken. Deze tafelbeschermers kunnen worden gereinigd met een eenvoudige doek en voorkomen dat etensresten hout, roestend metaal of beitsen van kunststof markeren.

    MonoTip: Veel restaurants gebruiken deze herbruikbare tafellakens om onder het papieren tafelkleed te leggen om te voorkomen dat vloeistoffen het hout splijten. Op deze manier kan elk restaurant genieten van een unieke service (Wegwerpbare Papieren Placemat), hygiënisch (het weggooien van de Paper Placemat aan het einde van de service en het schoonmaken van de Herbruikbare Placemat voor het nieuwe gebruik) en economisch (het vermijden dat voedsel de tafel bederft en dat het lange tijd kan worden bewaard en geserveerd).

    Bekijk meerZie minder