Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Herbruikbare placemats 30x40cm

Door herbruikbare placemats te kopen, kunt u in alle behoeften van uw horecazaak voorzien en uw klanten een exclusievere service bieden.

Ons assortiment herbruikbare placemats hebben unieke eigenschappen door de maximale zorg voor uw meubilair te bieden en tegelijkertijd uw tafels te versieren met originele en leuke patronen en motieven.

  • Hoge kwaliteit, stofeffect
  • Grote verscheidenheid aan motieven
  • Beschermt uw meubilair
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare placemats 30x40cm


Actieve filters

De herbruikbare placemats zijn perfect, extreem sterk en wasbaar en zijn zo ontworpen dat ze intact blijven tot hun laatste gebruik. Gemaakt van niet geweven stof (Novotex), met meerdere lagen, zijn deze herbruikbare tafellakens ecologisch, antibacterieel en antistatisch.

De herbruikbare placemats, die zijn vervaardigd alsof er een dozijn Novotex Placemats zijn samengevoegd, zijn de perfecte oplossing voor voedselvlekken. Deze tafelbeschermers kunnen worden gereinigd met een eenvoudige doek en voorkomen dat etensresten hout, roestend metaal of beitsen van kunststof markeren.

MonoTip: Veel restaurants gebruiken deze herbruikbare tafellakens om onder het papieren tafelkleed te leggen om te voorkomen dat vloeistoffen het hout splijten. Op deze manier kan elk restaurant genieten van een unieke service (Wegwerpbare Papieren Placemat), hygiënisch (het weggooien van de Paper Placemat aan het einde van de service en het schoonmaken van de Herbruikbare Placemat voor het nieuwe gebruik) en economisch (het vermijden dat voedsel de tafel bederft en dat het lange tijd kan worden bewaard en geserveerd).

Bekijk meerZie minder