Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Merk

Producttype

Materiaal

Kleur

Gekleurde plastic borden

Alle gekleurde plastic borden in onze catalogus zijn in deze categorie verkrijgbaar in verschillende maten, materialen, afwerkingen en kwaliteiten om u de mogelijkheid te geven de perfecte borden te vinden om uw gasten blij te maken.

Kleurrijke wegwerpborden kopen voor feesten, vieringen, verjaardagen of de meest veeleisende thema-evenementen waar elk detail telt, u hebt het heel gemakkelijk met Monouso. Roze, blauw, groen, transparant of geel... In onze online shop kunt u een hele regenboog aan mogelijkheden kopen!

  • Een leuke collectie om elk evenement op te vrolijken
  • Meer dan 30 kleuren, zodat u de sfeer kunt creëren die u wilt
  • Mango, fuchsia, turquoise, framboos, parelmoer of limoen... mis de populairste kleuren niet!
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Gekleurde plastic borden


Actieve filters

Onze gevarieerde gekleurde kunststof borden zijn de leukste optie als het gaat om het aankleden van de tafel met een beetje plezier. Geef uw evenement een eigen persoonlijkheid met deze Gekleurde Plastic Bord die eenvoud en goede smaak in gelijke delen biedt. 

In deze sectie vindt u een breed assortiment aan gekleurde Kunststofborden in verschillende kleuren, maten, vormen en materialen om de Kunststofborden te vinden die het beste past bij uw evenement, feest of feest. Van zuinige plastic borden, tot herbruikbare plastic borden, tot Designer plastic borden. 

Oranje, Rood, Groen, Blauw, Roze, Sering, Violet en een eindeloos aantal chromatische variëteiten zullen u in staat stellen om een intentie over te brengen. Zwart, goud of zilver voor elegante gebeurtenissen; kalk, geel of fuchsia om leven te geven en emoties over te brengen; beige of lila om eenvoud te tonen; of rood en bordeauxrood om kracht of passie over te brengen. Wat is uw bedoeling?

Kortom, in onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van Plastic Feest Items

Maak uw wegwerpservies compleet door onze website te bezoeken waar u dienbladen, glazen, bestek en meer vindt.

Bekijk meerZie minder