Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Vorm

Gamma

Materiaal

Kleur

Certificaten

Verpakking

Wascycli

Plastic herbruikbaar service

Herbruikbaar service is ideaal voor catering- en horecadiensten, waar het nodig is om gebroken glazen te vermijden, zonder dat er wegwerpservies moet worden gebruikt. Wij hebben ook een uitgebreide catalogus van herbruikbare plastic borden tot uw beschikking.

 

 

 

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic herbruikbaar service


Actieve filters

Het herbruikbare servies is een van de hardste plastic serviezen die we op onze website hebben. Ideaal voor buitenevenementen, zwembaden, terrassen, pleziervaartuigen of elke omgeving waar veiligheid een niet-onderhandelbare factor is, is dit herbruikbare plastic servies perfect voor zijn weerstand.

Dankzij dit herbruikbare serviesgoed dat bestaat uit herbruikbare plastic bekers, herbruikbare plastic bekers en herbruikbare plastic bekers, kunt u geld besparen en uw drankjes serveren in een perfect afgewerkte plastic container die een verbazingwekkende gelijkenis vertoont met het uiterlijk van glas. 

We hebben het over een herbruikbaar plastic servies dat u de luxe biedt om uw plastic bekers, plastic kannen en plastic tuimelaars in de vaatwasser te wassen. Maar dit is niet het enige voordeel van dit Plastic Serviesgoed; we hebben het over een Herbruikbaar Serviesgoed dat ook wordt beschouwd als onbreekbaar Serviesgoed, omdat het bij een sterke klap niet zal versplinteren en ook niet zal breken in kleine snij-elementen.

Als dit niet het Plastic Tafelgerei is dat u zoekt, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. In onze catalogus vindt u van Herbruikbare Plastic Dienbladen, ideaal voor het presenteren van canapés, Herbruikbare Plastic Borden, perfect voor meer consistente maaltijden, Onbreekbare Tassen, het meest geschikte gereedschap voor het serveren van crèmes en desserts, en de Herbruikbare Wijnbrillen, Herbruikbare Cava Glazen en Herbruikbare Gin Tonic en Cocktail Glazen, ideaal voor het toasten op grote evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of bedrijfsfeesten.

Bekijk meerZie minder