Houten Bestek

Houten bestek is een duurzamer en economischer alternatief voor het traditionele wegwerpgerei, omdat het net zo nuttig en bestendig is en het milieu niet schaadt, omdat het verdwijnt zonder zichtbare of giftige resten achter te laten. Deze houten lepels, vorken, messen of pollepels, zeer vergelijkbaar met de conventionele, hebben een grote capaciteit om hoge temperaturen te weerstaan zonder te vervormen.

Actieve filters

  Waarom zou je houten bestek kopen?

  Houten wegwerpbestek is een goed alternatief voor biologisch afbreekbaar plastic bestek. Gemaakt van natuurlijk hout, wordt dit bestek veel gebruikt in restaurants, hotels, cateraars, buffetten en Take Away diensten. Omdat het een wegwerpartikel is, is het bovendien veel praktischer en hygiënischer, waardoor er tijd en geld wordt bespaard bij de reiniging en het onderhoud. Hoewel sommige van onze klanten ons hebben verzekerd dat ze ze, in hun specifieke gebruik, in staat zijn geweest om ze te hergebruiken vanwege hun hoge kwaliteit.

  Zal het hout de smaak van het voedsel beïnvloeden?

  Nee. Dankzij het feit dat hout een poreus materiaal is, absorberen deze bestekproducten de smaak van het voedsel, waardoor het voedsel niet wordt geïmpregneerd met het aroma van hout.

  Wat voor houten bestek is er?

  Natuurlijk, klassiek en berken, zonder twijfel is er een breed assortiment aan houten bestek:

  De natuurlijke kleur berkenhouten bestek, 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, is ideaal om een mooie tafel te begeleiden bij allerlei feesten, picknicks of partijen. Hier vindt u alles van koffielepels, tot traditionele vorken, lepels en messen, tot complete sets die vergezeld kunnen gaan van de bijbehorende servetten.

  Het klassieke houten bestek zal uw tafel persoonlijkheid geven en een elegante sfeer creëren, waarbij onderscheidend vermogen in elke hap wordt gewaardeerd. Het ontwerp is, naast het feit dat het van hout is gemaakt, zeer zorgvuldig omdat het authentiek vintage zilverwerk imiteert.

  Binnen de grote familie van houten bestek is er ook ruimte voor verschillende soorten houten spiesen. Deze gebruiksvoorwerpen worden veel gebruikt in fastfoodrestaurants of Take Away service. De houten spiesen kunnen in verschillende maten worden geleverd, van 50 millimeter tot 40 centimeter, een grote verscheidenheid die u in onze catalogus kunt bekijken.

  Ons assortiment houten bestek omvat ook dubbele houten vorken, houten ijslepels, platte houten vorken en zelfs curiosa zoals lepelvormige vorken.

  En als laatste, is het bamboebestek een andere optie die de natuur ons onthult. Bestand en modern, deze gebruiksvoorwerpen zijn perfect voor barbecues, picknicks, formele recepties of feesten. Met zijn schone en natuurlijke uitstraling is dit biologisch afbreekbare bestek ontworpen om elke gelegenheid te verfraaien. Als je het in je handen houdt, voel je de aanraking van natuurlijk materiaal en, dankzij de drielaagse samenstelling, het gevoel van hardheid dat ze overbrengen.

  Koop alles wat je nodig hebt om dit duurzame bestek aan te vullen in de categorieën Suikerrietbekers, Houten Borden, Ecologische Papieren Servetten, enz.

  Bekijk meerZie minder