Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Merk

Producttype

Materiaal

Kleur

Duurzaam kerstservies

Kerstmis is hier! En wie houdt er niet van deze fantastische tijd van het jaar? Geen wonder, het is de datum bij uitstek om met het hele gezin rond de tafel te zitten.

En nu de feestdagen naderen, heeft u al nagedacht over de decoratie waarmee u uw gasten gaat verrassen? Bij MonoUso helpen we u graag om alles gemakkelijker te maken en we hebben een selectie gemaakt van kerstserviezen waarvan we zeker weten dat ze de sterren van alle feesten zullen zijn en waarmee u uw tafel op een originele manier kunt versieren.

Geniet van ons wegwerp-, herbruikbaar of duurzaam servies , met glazen, bekers en borden en zelfs tafelkleden. In onze catalogus vindt u allerlei producten in de traditionele kerstkleuren: groen, zilver, goud en natuurlijk rood, dat altijd elegantie en verfijning brengt.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Duurzaam kerstservies


Actieve filters

Wilt u van deze feestdagen een onvergetelijk moment maken met uw geliefden? Verzamel al uw familie en vrienden voor een onvergetelijk kerstdiner rond een uniek gedekte tafel.

We weten dat de aankleding van de tafel essentieel is om al uw gasten te verrassen. Wilt u dit jaar iedereen sprakeloos maken en een speciaal servies kopen voor de kerstvakantie? Van Monouso willen we u helpen bij dit speciale moment en uw leven gemakkelijker maken, zonder een beetje stijl te verliezen.

Wat mag er niet ontbreken aan kerstservies? Een servies bestaat uit vele onderdelen, maar de basiselementen zijn de diepe borden, dinerborden en herbruikbare dessertborden, essentieel voor uw gasten om te genieten van uw heerlijke bereidingen. Borden, kleine schaaltjes en garneerborden zijn ook onmisbaar voor het serveren van kleine hapjes en hors d'oeuvres. En vergeet niet voor elk drankje de juiste herbruikbare en duurzame bekers en glazen te kiezen! Dit detail maakt het verschil, net als de keuze van het bestek.

En natuurlijk het tafelkleed, de basis om al je kerstservies op te zetten en te laten schitteren met zijn eigen licht.

In onze catalogus vindt u een groot aantal speciale collecties voor kerstdecoratie. Kerstservies dat een vleugje elegantie, helderheid en kleur aan uw tafel zal geven. Deze kerstserviezen kunnen perfect gecombineerd of op een leuke manier gemixt worden met goud, zilver, gedessineerd of wit en glanzend servies. Wat u ook kiest, deze kerstborden, -kopjes en -glazen zullen uw gerechten nog magischer maken.

Bekijk meerZie minder