Magnetron PP Borden

Magnetronbestendige Schotels worden steeds meer gevraagd vanwege het gemak waarmee een plastic schaaltje in de magnetron kan worden geplaatst, zodat het eten gemakkelijk en snel kan worden opgewarmd voordat het wordt opgediend. Welnu, rekening houdend met de noden van de markt, stellen wij hier alle Magnetronbestendige Kunststofborden van ons gamma ter beschikking. Een eindeloos aantal kleuren, texturen en maten die een breed assortiment aan Magnetronbestendige Gerechten zeer resistent maken waar u de perfecte gerechten vindt voor elk evenement, formeel of informeel, waarin u elk type voedsel kunt serveren.

Actieve filters

  Bent u een van die mensen die nog steeds geloven dat Plastic Borden niet in de magnetron kunnen worden gegooid?

  Onze Magnetronbestendige Plastic Borden van Monouso gaat u laten zien dat dit vals is.

  Verschillende maten, vormen, kleuren, ontwerpen en kwaliteiten staan naast elkaar in dezelfde categorie om te kunnen voldoen aan een van de sterkste eisen van de markt. Deze magnetronschotels worden steeds meer gevraagd vanwege het gemak dat een plastic schaaltje kan bieden voor gebruik in de magnetron.

  Laat u charmeren door onze Magnetron bestendige Plastic Borden, en vind een hygiënische, kwalitatieve en zeer comfortabele service die zich aanpast aan elk soort behoefte en situatie. Veel plezier met de tafeldecoratie van uw evenement en combineer verschillende maten en vormen, de verscheidenheid is verbazingwekkend!

  Als u uw Plastic Tafelgerei wilt aanvullen met andere Wegwerpproducten, bezoek dan onze website en u vindt er een grote verscheidenheid aan glazen, dienbladen en bestek met verschillende afwerkingen en materialen. 

  Bekijk meerZie minder