Niet Geweven Tafelkleed Op Rol 1,0x50m

Het tafelkleed is een essentieel onderdeel van elke tafel. Het geeft het kleur, vitaliteit, stijl en klasse. Bij MonoUso weten we dit en daarom presenteren we u de novotex tafelkleden: een praktische en elegante optie om de presentatie van uw tafels te verzorgen.

Actieve filters

  De novotex tafelkleedrol is hier te blijven. Veel horecabedrijven of proeverijen wedden al op hen vanwege hun meer dan economische prijs en hun bruikbaarheid.

  WAAROM NOVOTEX-TAFELKLEDEN GEBRUIKEN:

  • Je bespaart tijd en geld.
  • Praktisch en gemakkelijk te gebruiken.
  • Ze brengen elegantie en stijl aan de tafels.


  Bruiloften, feesten, verjaardagen, communies, doopfeesten, barbecues, picknicks... wat voor evenement u ook heeft, de wegwerptafelkleden zijn een veilige gok. Dankzij hun wegwerpkarakter zullen deze tafelkleden u veel tijd besparen bij de reiniging en het onderhoud, want als ze vuil worden, kunt u ze zonder problemen weggooien en vervangen door een nieuwe.

  De wegwerptafelkleden op rol zijn zeer gewild bij horecabedrijven die veel klantenverkeer hebben vanwege hun weerstand en het comfort dat ze bieden. Als een klant klaar is met eten, hoeven we alleen nog maar het tafelkleed te verwijderen en is de tafel schoon en klaar voor de volgende.

  Onze polypropyleen tafelkleden hebben een buitengewone kwaliteit. Omdat ze gemaakt zijn van non-woven stof (TNT), lijkt het uiterlijk erg op dat van de stof, waardoor ze zeer zacht aanvoelen, maar bovendien stoten ze vloeistoffen af en hebben ze een hoog absorptievermogen.

  Het kopen van novotex tafelkleden is een veilige gok: ze geven een vleugje persoonlijkheid aan uw tafels tegen een echt betaalbare prijs.

  Op onze website hebben we een grote verscheidenheid aan novotex tafelkleden in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen wat u het beste bevalt. We hebben van zwart-witte wegwerptafelkleden, voor wie op zoek is naar een eenvoudigere optie, tot blauwe en roze wegwerptafelkleden, voor wie wil wedden op iets opvallenders. En nog veel meer kleuren!

  Blijf niet achter en koop je eigen!

  Bekijk meerZie minder