OPS clearPac bakjes

De ClearPac® OPS Warme Voedsel verpakking is ideaal om uw producten op een aantrekkelijke, unieke en transparante manier te presenteren. ClearPac Plastic Containers zijn de ideale showcase voor bulkproducten, salades, sandwiches en meer. Deze Voedsel Verpakkingen zijn voorzien van een breed zijlipje dat kracht toevoegt aan de sluiting en een makkelijke manier biedt om de verpakking te openen.

Actieve filters

    ClearPac Warme Verpakkingen zijn ideale containers voor het presenteren en serveren van warm voedsel dat naar huis moet worden vervoerd. Deze Voedsel Containers houden de temperatuur op peil dankzij het klikbare deksel, dit type van afsluiting voorkomt morsen en mogelijke vlekken.

    Trek de aandacht van uw klanten door ze een duidelijk beeld te geven van uw product, met deze ClearPac® Containers. Zorg voor een aantrekkelijke en exclusieve presentatie met Zwarte ClearPac Containers. ClearPac Plastic Containers zijn de ideale showcase voor bulkproducten zoals salades, sandwiches en meer. Alle ClearPac OPS Containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gecombineerd met onze heldere, koepelvormige of platte deksels, waardoor uw merchandising mogelijkheden worden vergroot.

    En als u andere soorten voedselverpakkingen nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook nog een andere selectie van Specialty Voedsel Packaging op materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder