Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Kleur

Papieren- en bamboe puntzakken

Papieren puntzakken zijn verpakkingen die zijn ontworpen om voedsel in kleine porties te beschermen en te presenteren. Hun materiaal varieert van papier en karton tot bamboe.

Ze zijn vetvrij, licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor handig en schoon vervoer.

Aardappelen. Wafels. Pannenkoeken. Papieren puntzakken passen perfect bij elk gerecht. Om deze reden, ongeacht wat voor soort bedrijf u heeft, zullen deze puntzakken ongetwijfeld zorgen dat het zich onderscheidt van de rest.

Het is niet alleen een zak, maar een leuke ervaring voor klanten van alle leeftijden. Er wordt vaak gezegd dat het fout is om met eten te spelen, maar wij denken dat dit geval een uitzondering is. Wilt u dat uw klanten uw zaak verlaten met een glimlach op hun gezicht? Wij weten zeker dat u dat wilt. Daarom nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in ons ruime assortiment papieren puntzakken.

  • Veelzijdig: perfect voor gefrituurde etenswaren, groeten, snoepjes etc.
  • Bestand tegen vet en olie
  • Gemakkelijk op te bergen: ze nemen heel weinig plaats in.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Papieren- en bamboe puntzakken


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
1.600
Papieren dompelende kegel kraft 22cm 100g (1600 stuks)

Papieren dompelende kegel kraft 21cm 100g (1.600 Stuks)

Ref 12019-200-8

1.600 Stuks

-36% 173, 95€ Normale prijs 271,79

0,109€/Papieren

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

  • Pakket
  • laatste items
📦
600
Gegolfd papier Dipping kegel kraft 27cm 250g (600 stuks)

Gegolfd papier Dipping kegel kraft 27cm 250g (600 stuks)

Ref 12022-100-6

600 Stuks

-28% 77, 10€ Normale prijs 107,09

0,129€/Gegolfd

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Om alle soorten gefrituurd voedsel te serveren, zijn onze Bamboe Kegels en Papieren Kegels perfect, serveer je frieten met stijl met behulp van Houten Kegels, alles wat je nodig hebt voor die bedrijven die gefrituurd voedsel verkopen om te gaan, stijl aan de beste prijs met MonoUso.

Deze Bamboe Puntzak zijn ideaal om te genieten van uw snack tijdens het wandelen of om uw dagelijkse leven voort te zetten. Zeer nuttig voor voorgerechten zoals ham taco's, minikroketten, chocolade of snoepjes, onze Biologisch afbreekbare Kegels geven uw snack een Eco-vriendelijke stijl.

En als je bedrijf streeft naar duurzaamheid, kun je onze Bamboe of Papieren Wegwerp Kegels combineren met onze Bamboe Dienbladen, Bamboe Borden, Wegwerp Servies of Biologische Verpakking. Onze 100% natuurlijke en duurzame gelamineerde Bamboe kegels geven u die originele touch die uw bedrijf nodig heeft.

Bekijk meerZie minder