Papieren Servetten 30x30

Papieren Servetten 30x30 worden het meest gebruikt voor ontbijt, lunch en snacks. Ze zijn zeer zacht, elastisch, volumineus, resistent en hebben een hoog absorptie- en reinigingsvermogen. De Gedecoreerde Papieren Servetten die MonoUso u aanbiedt zijn gemaakt van papier-cellulose verbonden door een reliëf en kunnen 1, 2 of 3 lagen zijn. Deze Wegwerpservetten zijn perfect voor het serveren van maaltijden in bars en restaurants. Bij MonoUso vindt u Papieren Servetten in verschillende kleuren zeer aantrekkelijk om uit te kiezen.

Actieve filters

    De Papieren Servetten 30x30 zijn de meest gebruikte in het hotelwezen, vanwege hun formaat, zijn geschikt voor de bediening van niet al te overvloedige maaltijden en het is heel normaal om ze te gebruiken voor lunches in bars. Je hebt toch wel gezien hoe deze servetten dienen als een wikkel voor broodjes, of zelfs bovenop het bord worden gelegd om als basis te dienen. Deze gedecoreerde papieren servetten zijn perfect voor gebruik op tafels of in bars, zelfs als u geen servettenhouder heeft. 

    Deze Paper Servetten van 30x30 cm zijn verkrijgbaar in ecologisch papier en in het wit. Een eenvoudig maar meer dan efficiënt formaat. De 30x30 Tissue Papieren Servetten zijn zonder twijfel een van de meest gebruikte vanwege hun veelzijdigheid en prijs. Waar wacht u nog op om die van u te kopen? En als dit niet de Paper Napkins zijn die u zoekt, maak dan een wandeling door MonoUso, hier vindt u een ruime keuze: van 14x14 zigzag Papieren Servetten, tot andere formaten zoals Kanguro Airlaid Napkins of Airlaid Premium Napkins, die een pluspunt van stijl geven aan uw vestiging.

    Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze papieren servetten.

    Bekijk meerZie minder