PET Plastic bakjes

Premium Ronde PET Containers zijn de ideale voedselcontainers om de essentie van uw gerechten te behouden met een vleugje elegantie zonder verlies van de smaak. De verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren verheffen ze tot een superieure categorie, aangezien deze PET Plastic Containers Transparant of Zwart Gebaseerd kunnen zijn. Premium Plastic Containers zijn perfect voor het vervoer van voedsel, omdat ze de temperatuur van het voedsel zeer goed te houden, en voor de presentatie, omdat een dergelijke container geeft veiligheid en elegantie. 

Actieve filters

  Onze Premium PET-verpakkingen met een ronde vorm zijn ontworpen om de essentie van uw culinaire creaties te presenteren en te behouden zonder dat ze hun smaak en aroma verliezen. Deze Premium Plastic Containers zijn ideaal voor koud voedsel en worden gekenmerkt door hun elegante stijl en verfijnd design.

  Deze Premium Ronde Containers zijn gemaakt van Polyethyleentereftalaat, dit materiaal is buigzaam en bovenal zeer goed bestand tegen schokken, een belangrijke eigenschap in Voedselverpakking Containers

  Deze Premium Plastic Containers hebben een deksel, waardoor de inhoud niet kan worden gemorst. Om deze en vele andere redenen zijn deze PET Plastic Containers een zeer belangrijk alternatief bij het selecteren van de beste voedselverpakkingen voor uw bedrijf.

  Onze Premium Ronde PET Containers zijn ideaal om een vleugje onderscheiding te geven aan uw bedrijf of presentatie. Zeer gewaardeerd door afhaalbedrijven.

  En als u een ander type Voedsel Verpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van Special Voedsel Verpakking op materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

  Bekijk meerZie minder