PET vierkant bakjes premium

De Premium PET Vierkante verpakkingen zijn ontworpen om de essentie van uw culinaire creaties te presenteren en te behouden, zonder verlies van hun smaak en aroma. Deze Premium Plastic Containers zijn ideaal voor koud voedsel en worden gekenmerkt door hun elegante stijl en verfijnd design. Sommige van onze Plastic Containers worden geleverd met een bestek en staan bekend als Bestekcontainers. Deze Voedselcontainers zijn de oplossing om het voedsel van de dag mee te nemen zonder het bestek te vergeten. Deze vierkante PET Plastic Containers zijn zeer praktisch en elegant dankzij het ontwerp. Maak het niet ingewikkeld en probeer onze Plastic Containers met Bestek, je zult er geen spijt van krijgen!

Actieve filters

    Premium Square PET-verpakkingen zijn de ideale voedselverpakkingen om de essentie van uw gerechten met een vleugje elegantie te bewaren zonder dat ze iets van hun smaak verliezen. De verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren verheffen ze tot een superieure categorie, aangezien deze PET Plastic Containers Transparant kunnen zijn, met zwarte basis of vergezeld van een Vork.

    Onze Premium Plastic Vierkante Containers, gemaakt van Polyethyleen Terephthalaat, zijn perfect voor het transport van voedsel en voor de presentatie ervan, omdat deze container veiligheid en elegantie geeft. Het materiaal waarmee onze Premium Plastic Containers zijn gemaakt is buigzaam en vooral zeer goed bestand tegen stoten, een belangrijke eigenschap in Take-Out Voedsel Containers.

    Deze Premium Vierkante Containers hebben een deksel dat het morsen van de inhoud voorkomt. Om deze en vele andere redenen zijn deze PET Plastic Containers een zeer belangrijk alternatief bij het selecteren van de beste voedselverpakkingen voor uw bedrijf.

    En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale voedselverpakkingen per materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen verpakkingen, Suikerriet verpakkingen en Aluminium verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder