Plastic Ijsbekers

Wanneer het goede weer begint aan te komen, beginnen mensen te dromen over lange dagen op het strand, zwemmen in het zwembad en verfrissende ijsjes, dat is waarom MonoUso u de beste ontwerpen in IJsbekers aanbiedt. Plastic bakjes ideaal om een heerlijk ijsje naar de smaak van de consument in elkaar te zetten. Gekleurde ijs bekers, Brede bekers, Smalle bekers, Ijsbekers met deksels, kortom een grote verscheidenheid om aan alle behoeften van uw klanten te voldoen.

Actieve filters

    De Ijsbekers zijn de ideale containers voor dit zoete dessert voor uw hotel- en restaurantbedrijf. Steeds meer mensen genieten van een lekker ijsje op elk moment van het jaar, daarom bieden wij u van MonoUso op elk moment en met een levering tussen 24 en 48 uur alle soorten ijscontainers aan.

    De Ijsbekers zijn de meest gebruikte verpakking in de horeca. Ijsbekers met een deksel, perfect voor het conserveren van voedsel, gekleurde bekers, ideaal voor verschillende smaken, en bekers van verschillende grootte, voor sorbets, mousse of romig ijs. Zonder twijfel een elegante manier om dit verfrissende dessert te presenteren.

    Als u een ander soort verpakking voor ijs nodig heeft, aarzel dan niet om onze catalogus te raadplegen. U vindt er kartonnen bekers voor ijs en plastic bekers voor ijs, tot FOAM bekers voor ijs en decoraties en accessoires voor ijs.

    Bekijk meerZie minder