Popcorn Bakjes

Om te genieten van een goede film, niets beters dan het begeleiden van je première met wat lekkere popcorn geserveerd in onze Popcorndozen. Onze Popcorndozen zijn gemaakt van resistent of bijna stijf karton en voorkomen dat er vlekken in de handen van klanten terechtkomen. Ze zijn te vinden op onze website in verschillende maten: van Small Popcorndozen, Medium Popcorndozen en Large Popcorn Dozen. Ongetwijfeld de perfecte optie om je te voelen als in de bioscoop als je thuis bent.

Actieve filters

    In onze Popcorn Dozen vindt u verschillende modellen: van Popcorn Dozen in het wit, ideaal om aan te passen met de naam of het logo van uw bedrijf, de Pop Corn Dozen, met een aantrekkelijk en opvallend design, en de Pop Corn Karton Kubussen of de Aanpasbare Popcorn Kubussen.

    Serveer uw popcorn in stijl met onze Popcorndoos. U vindt hem in verschillende maten: Small, Medium en Large Popcorn Cartridge. Onze Popcorn Cartridge Boxen zijn eenvoudig in- en uit te klappen voor een snelle en eenvoudige montage en demontage, zodat u vanaf het begin kunt genieten van uw evenement met wat lekkere popcorn!

    Bekijk meerZie minder