Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Herbruikbare PS Plastic Bekers

Zuinig, bestendig en met een karakteristiek uiterlijk waardoor ze op een glazen tumbler lijken. PS kristallen bekers economicos zijn gemaakt van polystyreen, waardoor ze de karakteristieke transparante en stijve afwerking krijgen.

Stapelbaar, schoon en licht: deze polystyreen kristallen bekers zijn geschikt voor elke speciale gelegenheid. Je kunt ze gebruiken voor feesten, ceremonies, evenementen, picknicks, familiebijeenkomsten, barbecues en nog veel meer.

  • Transparantie en eikel
  • Weerstand
  • Recycleerbaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare PS Plastic Bekers


Actieve filters

Hoe creëert u een domino-effect in uw bedrijf? Wees voorbereid en serveer uw meest bijzondere dranken of cocktails in deze transparante PS kristalheldere bieren en wanneer uw klanten ervan genieten, zullen ze meer mensen kunnen genieten dankzij de absolute transparantie en het visueel aantrekkelijke uiterlijk.

Gebruik ze als bierglazen, waterglazen, ijs- of slushbekers, glazen, ijsglazen, enz.

PS Kristal Bekers goedkoop

Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zijn deze polystyreen glazen bekers zuinig , transparant en doorzichtig. Bovendien liggen ze zeer goed in de hand en zijn ze gemakkelijk stapelbaar, zodat ze veel minder opslagruimte in beslag nemen.

Hun gemak houdt daar niet op, aangezien ze wegwerpbaar zijn, bespaart u tijd en geld bij het verzamelen en schoonmaken tijdens uw grote evenementen.

In onze catalogus vindt u polystyreen (PS) in verschillende materialen en met verschillende kleuren, ideaal voor het serveren van drankjes. Daarom zijn ze ideaal voor meeneembedrijven.

Bekijk meerZie minder