PS Plastic Bekers

PS Doorzichtige Plastic Bekers zijn de wegwerpbekers, gemaakt van polystyreen, die een transparanter, stijver en brozer uiterlijk in hun diensten aanbieden. Deze Plastic Bekers zijn door hun transparantie en samenstelling te verwarren met de traditionele glazen bekers en zijn ideaal voor allerlei evenementen, feesten, concerten, strandbars, nachtclubs, drinkplaatsen en alle vieringen.

Actieve filters

    De PS Doorzichtige Plastic Bekers, dankzij hun absolute transparantie, laten de klant de inhoud van de beker zien en zullen op dezelfde manier de aandacht van andere potentiële klanten trekken, waardoor een domino-effect ontstaat.

    Vervaardigd in polystyreen dat de beker een grotere stijfheid, transparantie en glans geeft, zijn deze wegwerpbekers zeer comfortabel te hanteren, kunnen perfect worden gestapeld, nemen veel minder ruimte in beslag in de opslag, en zullen u tijd en geld besparen, want ze zijn Plastic bekers voor eenmalig gebruik.

    In onze catalogus vindt u de PS Doorzichtige Plastic Bekers in vele verschillende maten en met kunststof deksels, ideaal voor het verplaatsen van uw drankje. Het zijn ideale plastic bekers voor Take Away bedrijven.

    Bekijk meerZie minder