Rechthoekige Magnetron PP Bakjes

Micro Rechthoekige PP-containers zijn ideale voedselcontainers om voor te verwarmen voor consumptie. Deze magnetroncontainers zijn door hun rechthoekige vorm geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten, van pasta tot vlees. De PP Rechthoekige Containers zorgen voor een goede warme maaltijd ter plaatse. Ze vervormen niet en tonen een grote stijfheid en kracht.

Actieve filters

    Micro Rechthoekige PP-containers zijn de perfecte voedselcontainers voor microgolven, omdat ze bestand zijn tegen temperaturen tussen 40ºC en 120ºC. Deze PP Rechthoekige Buizen hebben een stootvaste en flexibele afwerking. Hun niveau van transparantie is middelgroot, zodat ze gemakkelijk de inhoud van de container kunnen zien.

    Bij MonoUso hebben we PP Rechthoekige Containers in verschillende capaciteiten en het bijbehorende Containerdeksel. PP Rechthoekige containers zijn ideaal voor voedingsmiddelen die voorverwarmd moeten worden voordat ze worden geproefd. Daarom worden rechthoekige magnetronschalen onder andere gebruikt in Italiaanse en Aziatische eetgelegenheden. De klant kan het product zonder problemen meenemen en thuis verwarmen. Ze zijn de revolutie in de afhaalvoedingswinkels geworden.

    En als u een ander type Voedsel verpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van Speciale Voedsel Verpakkingen op materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder