Salade Kommen

De PET-saladezakken zijn sterk en isoleren het product van buitenaf dankzij hun scharnierend deksel en doorlaatbare sluiting. Deze Plastic Salade Bowls garanderen een veilig transport zonder smaakverlies. Daarom is deze Salade Kom een alternatief om te overwegen in elke take-away of self-service business.

Actieve filters

    De PET Salade Hinge Kommen zijn plastic saladezakken die gemakkelijk en handig te dragen zijn. Deze wegwerpsaladezakken zijn gemaakt van PET. Daarom hebben ze een hoge slagvastheid en een stevige en lichte structuur. Kunststof saladekommen isoleren het voedsel van buitenaf door hun scharnierende deksel. Zo kan de consument het product met zijn maximale smaak proeven.  

    Wij bieden Plastic Salade Kommen in verschillende capaciteiten aan, afhankelijk van de behoefte. De scharnierende saladezakken PET kunnen ook worden gebruikt voor andere voedingsmiddelen zoals snoep, snoep en noten.

    En als u behoefte heeft aan een ander soort Voedselverpakking voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook nog een andere selectie van Speciale Voedselverpakkingen op materiaal: FOAM Verpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder