Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Kleur

Materiaal

Stands voor Gebakken Voedsel

Presentatiestandaards zijn gemaakt om voedsel op een originele en verrassende manier te serveren, te bevatten en te beschermen voor de eters. Ze zijn meestal gemaakt van metaal of roestvrij staal, zodat ze zeer resistent en veilig zijn.

Wilt u klanten aan u binden? Om hun vertrouwde zaak te worden, moet elk detail tot op de millimeter verzorgd zijn. Dus van het eten tot de decoratie of de muziek moet dezelfde lijn worden gevolgd. Als u zich wilt onderscheiden van andere zaken, zullen deze producten ervoor zorgen dat elk diner de hoofdpersoon wordt van zijn eigen smaakverhaal.

  • De origineelste en leukste presentaties
  • Minibowls, emmers, potten, pannen, manden: een wereld aan mogelijkheden!
  • Perfecte stands voor fastfoodzaken
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Stands voor Gebakken Voedsel


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
12
Stalen presentatiemand met kuip Ø8,3x12,7cm (12 stuks)

Stalen presentatiemand met kuip Ø8,3x12,7cm (12 stuks)

Ref 9384-1-12

12 Stuks

-28% 119, 44€ Normale prijs 165,96

9,953€/Stalen

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Perfect voor het serveren van gefrituurd voedsel: presentatiestandaard

Presentatiestandaards zijn containers die zijn ontworpen om voedsel dat gemakkelijk opvalt te tonen, vast te houden of te beschermen, vooral snacks en gefrituurd voedsel. Maar ook desserts of voorgerechten.

Nadat je onze uitgebreide catalogus met stalen en metalen stands hebt bekeken, ben je klaar om de eindeloze lijst met toepassingen, materialen en ontwerpen te leren kennen. Om aan de behoeften van elke klant te kunnen voldoen, hebben we een grote verscheidenheid aan presentatiestandaards van verschillende materialen.

Presentatiestandaards voor snacks en gefrituurd voedsel

Zoals hierboven vermeld, zijn presentatiestands zeer veelzijdige containers. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook erg veilig en betrouwbaar. Met deze kwaliteiten is het niet verrassend dat ze duizenden verschillende toepassingen hebben. Om je te helpen bij je keuze, volgt hier een lijst met de meest voorkomende toepassingen:

Uienringen. Kaasstengels. Appelchips. Het maakt niet uit hoe het bereid is of welke ingrediënten het bevat, onze presentatiestands zijn geschikt voor alle soorten voedsel. Je gasten krijgen al trek door naar je producten te kijken.

Het opmaken van je ingrediënten moet lijken op de etalage van een modewinkel. Als u wilt dat klanten hun ogen op uw producten kunnen houden, moet u ze laten opvallen met de juiste decoratie. Daarom hebben ze een gladde afwerking en een natuurlijke glans die bij elk gerecht past. Geen diner zal je etablissement ooit vergeten.

Vallen. Gemorst. Uitglijden. We weten dat er in elk bedrijf wel eens een ongelukje gebeurt. Om deze onvoorziene gebeurtenissen te voorkomen, zijn de presentatiestandaarden zeer stevig en bieden ze een sterke en betrouwbare grip. Uw eten blijft volledig veilig vanaf het moment dat het uit het vuur komt tot het moment dat uw klanten ervan genieten.

Het is bewezen dat uw klanten u alleen zullen herinneren als u een ervaring biedt die al hun zintuigen bevredigt. We weten zeker dat je heerlijk eten serveert, dus het visuele gedeelte kun je aan ons overlaten. Daarom bieden we je een grote catalogus met ontwerpen voor presentatiestands.

Op zoek naar meer informatie over presentatiestandaards ? We nodigen je uit om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bekijk meerZie minder