Taartdozen

Taart en Gebak Verpakkingen zijn perfect om uw desserts op een henige en veilige manier te presenteren, op te dienen en te vervoeren. Verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, materialen en afwerkingen, Taart en Gebak Verpakkingen, Taart Deksel Dozen, Taart Dozen en Taart Dozen vormen een groot assortiment aan Wegwerp Taart Verpakkingen. De afwerking van onze Wegwerp Taart Producten is ideaal om uw snoepjes er goed uit te laten zien in hun Taart Verpakkingen, perfect beschermd van buitenaf. Heb je nog twijfels?

Actieve filters

  De Cake en Gebak Verpakking van Monouso bestaat uit een breed scala aan disposable patisserieproducten die zich aanpassen aan elke behoefte.

  Onze Plastic en Kartonnen Gebak en Cake Verpakkingen zijn zeer gewild in bakkerijen, ovens en cafetaria's. Hoewel ze in verschillende materialen zijn vervaardigd, hebben ze een verrassende afwerking waardoor uw snoepjes er perfect uitzien. U kunt de Cake Verpakkingen dus niet alleen gebruiken om te serveren en te vervoeren, maar ook om uw stukken uit te stallen in etalages en op toonbanken. 

  Taartservicecontainers, transparante taartdozen, kartonnen taartdozen, taartdozen en taartschalen met deksels vormen een breed assortiment aan wegwerpdessertverpakkingen waarmee u tijd, geld en gemak kunt besparen; want met deze wegwerpproducten voor snoep hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het gebruik en het weggooien.

  Bij Monouso willen we aan al uw behoeften op het gebied van Cake en Gebak Verpakkingen voldoen. Daarom bieden we u een ideale combinatie van Plastic Cake en Gebak Boxen aan, die zeer nuttig zal zijn bij de afhaalmaaltijden en de afzet van bakkerijproducten.

  Denk geen twee keer na!

  Vind meer bakkerijverpakkingen in onze hoofdcategorie.

  Bekijk meerZie minder