Taartranden opengewerkt

Papieren rollen zijn wat uw gerechten nodig hebben om er elegant en verfijnd uit te zien in de presentatie van allerlei soorten voedsel, of het nu gaat om taarten, taarten of zoute snacks. De Rodal Calado is de definitieve toets die uw culinaire creaties nodig hebben bij feesten, partijen en evenementen. In deze sectie vindt u een grote verscheidenheid aan papieren standaards in verschillende formaten, van 100mm wegwerppapieren standaards tot 400mm ronde papieren standaards. Ontdek onze Wegwerpbare Papieren rollen in witte kleur met opengewerkte contouren om het voedsel dat u wilt presenteren te benadrukken.

Actieve filters

    Papieren Stands zijn de ideale papieren stands voor uw gebakcreaties. Op deze manier zien uw gerechten er zeer elegant uit terwijl ze op een hygiënische en elegante manier worden gepresenteerd, waarbij wordt voorkomen dat ze op een ongewenste manier aan de schaal of het bord worden toegevoegd.

    Altijd in het wit en met een afgewerkt randje, zullen deze Papieren Stands uw culinaire creaties op een verrassende manier laten opvallen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen allerlei soorten voedsel bevatten, van snoep en gebak tot hartige snacks.

    Onze Papieren Stands voor eenmalig gebruik zijn van uitstekende kwaliteit, omdat ze een einde maken aan het idee dat papieren Stands breken door er alleen maar naar te kijken. U kunt deze papieren Stands combineren met onder andere Ronde Plastic Dienbladen, Taart en Gebakdozen en Dienbladen.

    Als uw bedrijf tot de banketbakkersindustrie behoort, kunt u alles wat u nodig heeft voor uw creaties vinden in Bakkerij Verpakking. U kunt ook allerlei verpakkingen en tafelkleden vinden bij: Kunststof voedselverpakkingen, thermische voedselverpakkingen, kartonnen voedselverpakkingen, ecologische voedselverpakkingen en papieren en niet-geweven tafellakens. Tevens hebben we allerlei soorten papieren servetten en plastic zakken.

    Bekijk meerZie minder