Tarwezmelen Borden

Tarwestro borden worden gemaakt van afval van tarweplanten in 100% natuurlijke processen en vrij van chemicaliën of pesticiden die schadelijk zijn voor het milieu, dus we hebben het over composteerbare platen. Daarom hebben we het over ecologische wegwerpborden die ideaal zijn voor gebruik in fastfood- en bereidingsbedrijven, of voor informele bijeenkomsten in de open lucht. Onze biologisch afbreekbare tarwe borden, verkrijgbaar in verschillende maten, zijn bestand tegen temperaturen van -25ºC tot 170ºC.

Actieve filters

    Bij Monouso bieden wij u een assortiment biologische wegwerpborden aan waarmee u tijd en geld kunt besparen. Na gebruik kunt u zich ontdoen van deze Tarwestro borden zonder de zorg voor het milieu te vergeten; want deze biologisch afbreekbare Tarwestro borden breken namelijk binnen 30 dagen af, nadat ze zijn weggegooid.

    Onze Composteerbare borden zijn ontstaan uit processen die vrij zijn van chemicaliën en pesticiden die schadelijk zijn voor het milieu, uit het overschot van de tarweplant, een hernieuwbaar en 100% natuurlijk materiaal, wat deze Ecologische borden van eenmalig gebruik maakt, in Composteerbare borden met een verrassende kwaliteit, omdat ze bestand zijn tegen oven, magnetron en vriezer in een temperatuurbereik tussen -25 ºC en 170 ºC.

    Ideaal voor het serveren en consumeren van alle soorten voedsel, deze biologisch afbreekbare borden zijn perfect voor informele feesten, openlucht vergaderingen, gemeenschapsdiners en een lange et cetera. 

    Als dit niet de biologisch afbreekbare borden zijn die u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere producten te ontdekken zoals Chinet Pulp Borden, Suikerriet Borden, Palmblad Borden, Houten Borden en Bamboo Borden.

    Bekijk meerZie minder