Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Wasara

Wasara is een lijn van elegant en duurzaam wegwerpservies ontworpen door de prestigieuze Japanse ontwerper Shinichiro Ogata. Het onderscheidende kenmerk is het gebruik van biologisch afbreekbare materialen zoals suikerrietbagasse, bamboe en houtpulp.

Met een eenvoudig ontwerp en organische lijnen voegt Wasara servies een vleugje verfijning toe aan elke tafel, waarbij Japanse esthetiek wordt gecombineerd met een minimalistische en eigentijdse benadering.

Naast het aantrekkelijke ontwerp zet Wasara zich in voor duurzaamheid doordat het na gebruik gemakkelijk afbreekbaar is en op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

  • Stijlvol en duurzaam wegwerpservies ontworpen door Shinichiro Ogata.
  • Biologisch afbreekbare materialen zoals suikerrietbagasse, bamboe en houtpulp.
  • Eenvoudig, organisch ontwerp dat Japanse esthetiek combineert met hedendaags minimalisme.

Wasara: uniek en duurzaam servies

Wasara is een lijn van stijlvol ontworpen wegwerpservies met een focus op duurzaamheid. Deze innovatieve creatie is het werk van de gerenommeerde Japanse ontwerper Shinichiro Ogata.

Het onderscheidende kenmerk van Wasara servies ligt in de samenstelling van biologisch afbreekbare en composteerbare materialen zoals suikerriet bagasse, bamboe en houtpulp. Deze materiaalkeuze biedt een bewust alternatief voor wie zijn impact op het milieu wil verminderen.

Met een eenvoudig ontwerp en organische lijnen is elk product in de Wasara-lijn ontworpen om een subtiele en verfijnde uitstraling aan je tafel toe te voegen en de presentatie van je bereidingen te transformeren. Wegwerpborden, -bekers, -glazen en -bestek combineren de verfijnde Japanse esthetiek met een minimalistische, eigentijdse look. Dit servies heeft de essentie van elegantie en functionaliteit in elk stuk weten te vangen. Van formele diners tot informele bijeenkomsten, dit servies is perfect voor elke gelegenheid.

Wasara's assortiment van duurzame borden en glazen onderscheidt zich door de zorg voor elk detail en het bieden van een unieke ervaring. Zelfs de naam is met zorg gekozen. De keuze voor "Wasara" hangt nauw samen met de zoektocht naar harmonie en vrede op culinair gebied. Door de term "wa", die staat voor harmonie en Japanse traditie, te combineren met "sara", dat bord of schaal betekent, wordt het idee overgebracht van gerechten die perfect passen bij traditionele en duurzame waarden. Hoewel de term zelf geen specifieke betekenis heeft, roept het een verbinding op met de Japanse cultuur en weerspiegelt het de intentie om een milieuvriendelijke culinaire ervaring te promoten via zijn producten.

Naast het aantrekkelijke ontwerp onderscheidt Wasara zich door haar inzet voor duurzaamheid. Door het gebruik van natuurlijke en composteerbare materialen wordt het servies na gebruik gemakkelijk afgebroken, waardoor de ophoping van plastic afval wordt voorkomen. Het wordt ook geproduceerd met behulp van milieuvriendelijke productieprocessen, waardoor de impact op natuurlijke hulpbronnen wordt geminimaliseerd.

Wasara wordt voornamelijk gemaakt van suikerrietbagasse, een bijproduct van de suikerproductie. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar, composteerbaar en duurzaam, wat betekent dat het gemakkelijk wordt afgebroken in het milieu zonder schadelijke reststoffen achter te laten.

De filosofie achter Wasara is het aanmoedigen van een cultuur van verantwoord consumeren en het verminderen van de milieu-impact van wegwerpproducten. Door het gebruik van biologisch afbreekbare en composteerbare materialen wordt de opeenhoping van plastic afval vermeden en wordt een duurzamere benadering van het gebruik van servies op evenementen en speciale gelegenheden gestimuleerd.

Dit duurzame servies heeft wereldwijde erkenning gekregen dankzij zijn innovatieve aanpak en verantwoordelijkheid voor het milieu. Als je op zoek bent naar een duurzamer en esthetischer alternatief voor conventioneel plastic servies, zoek dan niet verder. Sluit je aan bij de Wasara-beweging en maak van je maaltijden een bewuste en stijlvolle eetervaring.