Wegwerp dienbladen met vakken

Met de Plastic Dienbladen met Compartimenten kunt u warm en koud of vast en vloeibaar voedsel in dezelfde Plastic Dienblad serveren. Deze Plastic Dienbladen worden veel gebruikt in fastfoodrestaurants, kantines en ziekenhuizen en zijn de meest hygiënische optie bij het serveren van een compleet menu. Plastic Dienbladen met twee compartimenten en Plastic Dienbladen met twee of meer compartimenten, samen met Catering Dienbladen, waarmee voedsel kan worden gepresenteerd, en Dienbladen met deksels, vormen een reeks Plastic Dienbladen met compartimenten die zich aanpassen aan al uw behoeften. Ontdek dat het mogelijk is om tijd, geld en ruimte te besparen.

Actieve filters

    Ontdek de grote verscheidenheid aan dienbladen met Compartimenten die wij u bij Monouso aanbieden met als doel om aan al uw behoeften te voldoen. Het besparen van tijd, geld en ruimte is nu mogelijk dankzij deze Plastic dienblad met Compartimenten.

    De gecompartimenteerde dienbladen zijn perfect voor het serveren van complete menu's in zelfbedieningsrestaurants, scholen en ziekenhuizen. Maar ook voor presentaties in de horeca of voedseltransport, als u gebruik maakt van de dienbladen with Lids.

    Van Twee-Compartimenten dienbladen tot Zes-Compartimenten dienbladen, ze bieden de mogelijkheid om warm en koud of vast en vloeibaar voedsel te serveren in dezelfde plastic dienblad. Serveer uw soep naast een salade op hetzelfde moment, zonder dat u bang hoeft te zijn dat het voedsel samenkomt, want elk voedsel heeft zijn eigen ruimte in deze bakken.

    Maak uw wegwerpservies op onze website compleet met de Plastic Bestekkensets, en de Plastic Bestekkensets met Servet. 

    Bekijk meerZie minder