Wegwerp Servies Bruin

Het Bruin Wegwerp Servies speelt met emoties, want aan de ene kant is het ideaal voor outdoor evenementen midden in de natuur, en aan de andere kant is het een pigment dat sereniteit overbrengt door de duisternis die het presenteert. In deze sectie vindt u een heel arsenaal aan bruin wegwerpservies, van bruine plastic bekers tot bruine papieren tafellakens, en niet te vergeten borden, bestek, servetten en andere bruine wegwerpartikelen. Maar, als u op zoek bent naar een meer bestendig en elegant Bruin Wegwerp Tafelgerei, aarzel dan niet om onze Bruin Hard Plastic Tafelgerei of Bruin Premium Tafelgerei sectie te bekijken.

Actieve filters

  Er is geen betere manier om een themafeest te vieren in het midden van de natuur of in de herfst dan het gebruik van de Bruin Economisch Wegwerp Servies Een wegwerpservies dat een snelle en hygiënische service biedt, want omdat het wegwerpartikelen zijn, zullen we geen tijd besteden aan het schoonmaken, ze zijn wegwerpartikelen.

  De borden, bekers, dienbladen, tassen en bestek van dit bruine plastic servies zijn gemaakt van polystyreen, een plastic materiaal dat een grote weerstand biedt tegen vet en temperaturen variërend van -10ºC tot +85ºC, waardoor ze perfect zijn voor evenementen met kinderen.

  Rariteiten van de kleur Bruin

  De kleur bruin stimuleert de eetlust. Is het u ooit opgevallen dat de kleur bruin in veel restaurants heerst? Dus als uw doel is om de magen van uw gasten te vullen, aarzel dan niet om ons bruin wegwerpservies te gebruiken.

  Als dit niet het Gekleurde Wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze catalogus van Economisch Wegwerp Servies in Pistachio te bekijken, ideaal voor buitenfeesten waar de natuur deel uitmaakt van het evenement, Economisch Wegwerp Servies in Bordeaux, perfect voor diners waar wijn de ster van de avond is, of het Economisch Wegwerp Servies in Zwart, een perfecte inzet voor elegante feesten waar klasse en soberheid in elke hoek aanwezig zullen zijn.

  Bij MonoUso vindt u een breed assortiment aan basis wegwerp: servetten en tafelkleden in alle kleuren, glazen, borden, metallic en biologisch afbreekbaar bestek.

  Bekijk meerZie minder