Wegwerp Servies Crème

Het Economisch Wegwerp Servies in crèmekleur geeft u de mogelijkheid om een evenement te creëren met als hoofdthema de natuur. Dit Plastic Wegwerp Servies laat zich op vele manieren combineren, omdat het door zijn tijdloze uitstraling ideaal is om de tafel op een eenvoudige en elegante manier aan te kleden. Met dit Plastic Crème Servies kunt u spelen met repetitieve motieven, met effen, met strepen of met een enkel motief. Het is een tint die perfect past bij houten meubels en maakt het mogelijk om prints te mixen. En als u op zoek bent naar een harder en eleganter wegwerpservies, aarzel dan niet om onze Hard Plastic Crème Servies of Premium Crème Servies rubrieken te raadplegen.

Actieve filters

  Onze Economisch Wegwerp Servies in Crème kleur, gemaakt van polystyreen, is bestand tegen hoge temperaturen zonder te vervormen en zonder geuren of smaken over te brengen naar het voedsel. In onze catalogus vindt u van plastic borden in crèmekleur, papieren servetten in crèmekleur en plastic dienbladen in crèmekleur, tot plastic bekers in crèmekleur, wegwerpzakjes in crèmekleur of plastic bestek in crèmekleur. Zonder twijfel een brede selectie van wegwerpproducten om te combineren zoals u dat wenst.

  Ideaal voor restaurants met houten meubilair, landelijke hotels of rustieke boerderijen voor feesten, dit wegwerpbare crèmeservies is veel hygiënischer en veiliger dan conventionele serviesgoed, gemakkelijk op te bergen, te monteren en te verwijderen, omdat het wegwerpartikelen zijn. Het bespaart tijd en geld.

  Rariteiten over de crèmekleur

  De kleur crème is direct gerelateerd aan de natuur, omdat we deze schaduw vinden in elementen zoals strandzand, berggrond of de stenen van de meest gepigmenteerde bergen. De kleur crème combineert perfect met een breed kleurenpalet waardoor deze kleur een perfecte oplossing is bij het decoreren met beige, geel, grijs of roze.

  En als dit niet het kleurrijke wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Oranje Wegwerp Servies-catalogus te raadplegen, ideaal voor evenementen in serres waar de herfst de hoofdpersoon wordt, Lila Wegwerp Servies, perfect voor feesten waar zoetigheid en rust aanwezig zijn, of het Bordeaux Wegwerp Servies, een perfecte inzet voor buitenfeesten waar het groen van de natuur perfect samengaat met dit Plastic Servies.

  Bekijk meerZie minder