Wegwerp Servies Hard Roze

Wanneer het de bedoeling is om rust, tederheid, schoonheid en sereniteit te weerspiegelen, is er niets beter dan uw tafel aan te kleden met onze Hard Roze Wegwerpservies Een ideaal wegwerpservies voor dopen, communies en liaisons, waarbij liefde en zoetheid de hoofdrolspelers zijn van elke toast. Dit is een wegwerpservies dat een duidelijk voorbeeld is van het feit dat wegwerpborden, wegwerpbekers en -bestekken zijn geëvolueerd tot wegwerpproducten van hogere kwaliteit met mooie ontwerpen en meer stevigheid.

Actieve filters

    Voor doopfeesten, pasgeborenen, feesten voor toekomstige moeders en al die themafeesten waarbij roze de hoofdpersoon van de tafel kan zijn, vergeet niet om het te verkleden met onze Hard Roze Servies. In onze catalogus vindt u Novotex Tafelkleden in Roze, Airlaid Servetten in Roze, Hard Plastic Borden in Roze en een eindeloos aantal super chique Wegwerp Servies om uw tafel en ster in uw evenement aan te kleden.

    De Roze Rigid Wegwerp Servies, ideaal voor baby- en mammafeestjes, symboliseert genegenheid, liefde, vriendelijkheid, vrouwelijkheid, hoffelijkheid, goede manieren, decorum, goede toon, kindertijd, onschuld, het positieve, de strijd tegen kanker en bescherming.

    En als dit niet het Gekleurd Wegwerp Servies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Lichtblauw Hard Wegwerp Servies catalogus te bekijken, ideaal voor babydouches of avondgebeurtenissen, Pistache Hard Wegwerp Servies, perfect voor feesten op het strand, bij het zwembad of buiten waar de kleur van ons tafelgerei opvalt, of de Beige Hard Wegwerp Servies, een ongelooflijke weddenschap wanneer u elegantie en eenvoud aan uw feest wilt geven.

    Bekijk meerZie minder