Categories

Wegwerp Servies Hard

Ons Hard Wegwerp Servies biedt een grotere consistentie en stijfheid dan ander traditioneel plastic serviesgoed. Gemaakt van polystyreen of polypropyleen, afhankelijk van het product, is dit assortiment wegwerpservies beschikbaar in verschillende kleuren, ideaal voor het vieren van themafeesten, verjaardagen van kinderen, bruiloften, en nog veel meer. U vindt dit wegwerpservies in wit, zwart, blauw, rood, transparant en nog veel meer! Deze Wegwerp Extreem Hard Servies is het perfecte keukengerei voor wie op zoek is naar comfort en veelzijdigheid zonder te beknibbelen op de kwaliteit, maar altijd tegen de beste prijs. 

Actieve filters

    Zonder twijfel is ons Wegwerp Servies het product dat het meest gevraagd wordt door hotels, restaurants en cateraars. Deze Hard Plastic Servies is ideaal voor elegante feesten bij uitstek. Het Extra Rigid Wegwerp Servies biedt vele voordelen en is in landen als Frankrijk en de Verenigde Staten steeds meer gevraagd.

    Het belangrijkste kenmerk van deze Hard Wegwerp Plastic Servies is dat elke plaat, beker of deksel een gepolijste afwerking heeft die de kwaliteit van deze producten uitstekend maakt. In deze sectie vindt u Hard Wegwerp Borden, die herbruikbare platen kunnen zijn, Extra Hard Plastic Bekers, die niet breken bij het vallen, Hard Wegwerp Bestek, die niet breken of splinteren, Novotex Niet-geweven Tafelkleden, die verward zullen worden met de stoffen tafelkleden, en een eindeloos aantal Wegwerps die perfect zijn voor het aankleden van uw tafel.

    De kleuren weerspiegelen altijd een intentie. Als u wilt dat uw feestje elegant is, zal zwart, goud of zilver uw grote keuze zijn. Als je leven en emotie wilt geven, zul je niet stoppen met rekenen op limoengroen, geel of fuchsia. En als je eenvoud en schoonheid wilt laten zien, worden de bank, het beige of het lila de hoofdrolspelers. Het Gekleurd Wegwerp Servies is een perfecte hulpbron geworden om elke tafel of evenement op een elegante manier aan te kleden, wat een vleugje design en onderscheiding geeft aan het moment. Een grote verscheidenheid aan kleuren in Servetten, Tafelkleden, Bestek, Borden, Glazen, Bekers, Dienbladen en Tassen die kunnen worden gecombineerd in monochromatische of regenboog-modus, altijd denken aan de smaak van de consument.

    Maar als dit niet het Wegwerp tableau is dat u zoekt, vergeet dan niet onze catalogus te raadplegen voor het Economisch Wegwerp Servies in verschillende kleuren, ideaal voor verjaardagen, jubilea of bedrijfsevenementen, het Ecologisch Wegwerp Servies, perfect om te genieten van de beste culinaire creaties zonder het milieu te schaden, of het Designer Wegwerp Servies, ideaal wanneer u een kunstenaar bent en uw restaurant, bedrijf of presentatie een eigen persoonlijkheid wilt hebben.

    Bekijk meerZie minder