Wegwerp Servies Hard Grijs

Presenteer uw drankjes en snacks in dit geweldige Hard Grijze Wegwerp Servies. We kunnen dit Wegwerp Servies omschrijven als Modern Servies en Zware Taak Servies, met een grote duurzaamheid, wat u de mogelijkheid geeft om een schoon en elegant servies aan te bieden. Ons wegwerptableau bestaat uit wegwerpborden en -bekers, wegwerpbestek en nog veel meer! Een serie wegwerpproducten die bestand zijn tegen hoge temperaturen en die niet vervormen als ze worden vastgehouden. Met Monouso is het kopen van Modern Servies waarmee u uw Wegwerp Party of Catering Servies kunt completeren niet alleen mogelijk, maar ook heel eenvoudig.

Actieve filters

    De Rigid Wegwerp Servies in Grijs is een voorbeeld van warmte en hoop, het is een levendige en actieve gok die elke tafel in elke gelegenheid kan aankleden. Ideaal om te combineren met kleuren zoals wit, rood, paars of oranje. Dit plastic wegwerpservies geeft natuurlijkheid en intensiteit aan al uw feesten of evenementen.

    Zonder twijfel biedt MonoUso een breed scala aan wegwerpserviezen om uw tafel aan te vullen met een van onze Elegant Gekleurde Wegwerpserviezen. In het geval dat u een fastfood- of buffetzaak heeft, is dit niet uw wegwerptafelgerei, kijk dan in onze catalogus voor de Dienbladen met Compartimenten, de Kartonnen bekers met Plastic Deksels, de Plastic Bestekssets of de Onbreekbare Borden. 

    En als dit niet het kleurrijke wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, dan nodigen wij u uit om door andere categorieën te bladeren waar u wegwerpservies vindt, zoals het Bruine Hard Wegwerp Servies, ideaal voor buitenfeesten waar de natuur deel uitmaakt van het evenement, Hard Wegwerp Bestek in Creme, perfect voor thee- of koffiebijeenkomsten met pasta, ontspannen feesten waarbij de gasten in alle rust kunnen genieten, of het Hard Wegwerp Bestek in Lila, een perfecte gok voor welkomst- of afscheidsfeesten waarbij de nabijheid en de nostalgie van de emoties samenkomen. 

    Bekijk meerZie minder