Wegwerp Servies Hard Crème

Het Hard Wegwerp Servies in Crème geeft u de mogelijkheid om het te gebruiken op elk moment van het jaar, omdat de tijdloze kleur kan worden gecombineerd met elk ander en de beste aanvulling is om uw tafel zo natuurlijk mogelijk aan te kleden. Onze Rigid Wegwerp Servies in Crème kleur, gemaakt van polystyreen, is bestand tegen hoge temperaturen zonder vervorming en zonder het overbrengen van geuren of smaken naar het voedsel. In onze catalogus vindt u van Crème Plastic Borden, Crème Paper Servetten en Crème Plastic Dienbladen, tot Crème Plastic Bekers, Crème Wegwerp Zakken of Crème Plastic Bestek. Zonder twijfel een brede selectie van wegwerpproducten om te combineren zoals u dat wenst. En als u op zoek bent naar een eleganter of economische Creme Wegwerp Servies, aarzel dan niet om onze rubrieken van Economische Crème Plastic Servies of Premium Crème Servies te raadplegen.

Actieve filters

    Ideaal voor restaurants met houten meubilair, landelijke hotels of rustieke landgoederen voor feesten, dit Rigid Wegwerp Servies in  Crème is veel hygiënischer en veiliger dan de conventionele, gemakkelijk op te bergen, te monteren en te verwijderen, want het is een wegwerp tafelgerei. Het bespaart tijd en geld.

    Deze wegwerpservicekleur combineert perfect met het brede scala aan natuurlijke kleuren zoals ivoor, bruin, groen of beige. En als dit niet het kleurrijke wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Hard Wegwerp Servies in Beige te bekijken, ideaal voor evenementen in serres waar de herfst de hoofdpersoon wordt, Hard Wegwerp Servies in Lila, perfect voor feesten waar zoetigheid en rust aanwezig zijn, of de Hard Wegwerp Servies in Bordeaux, een perfecte inzet voor buitenfeesten waar het groen van de natuur perfect samengaat met dit Wegwerp Servies.

    Bekijk meerZie minder