Wegwerp Servies Hard Geel

De Gele Hard Wegwerp Servies is een van de meest gedurfde tafelservices met de meeste persoonlijkheid. Als je niet bijgelovig bent over geel, en je associeert het met zonneschijn, licht, glitter en zonnebloemen, dan zal dit wegwerp serviesgoed een hit zijn bij buitenevenementen, lente- en zomerfeesten. Maak uw feest- of event wegwerpservies compleet met dit Hardcore Wegwerp Servies en creëer het perfecte contrast door geel te combineren met meer sober gekleurd wegwerpservies.  In deze sectie vindt u allerlei wegwerpproducten om uw tafel aan te kleden en een perfecte en kwalitatieve service te geven. Ronde borden, vierkante borden, wegwerpbekers, servetten, bestek, glazen, tafelkleden en allerlei wegwerpkeukengerei.

Actieve filters

    Ideaal voor catering, buffetten, campings, resorts, evenementen en themafeesten waar geel de hoofdpersoon van het perceel is, is het Hard Gele Wegwerp Servies veel hygiënischer en veiliger dan de conventionele. Deze Complete en Goedkope Gerechten zijn snel af te voeren en te verwijderen en besparen u tijd en geld, omdat ze wegwerpartikelen zijn.

    De Gele Rigid Wegwerp Servies geeft uw feest een overdosis aan plezier, jeugd, schoonheid, sensualiteit en creativiteit. In deze sectie vindt u van Ronde Plastic Platen, Vierkante Plastic Platen, Wegwerpbestek, Wegwerpbekers, Gele Papieren Servetten, Tafellakens en Niet-Geweven Tafellopers. Een perfecte collectie wegwerpkeukengerei voor feesten en evenementen.

    Ons Gele Wegwerp Servies biedt een grote sterkte en duurzaamheid voor een optimale service. In staat om hoge temperaturen te weerstaan zonder te vervormen en zonder geuren of smaken over te brengen op het voedsel (tussen -10°C en +70°C), biedt dit plastic wegwerp servies een leuk ontwerp, vanwege de kleurigheid. We kunnen zeggen dat dit wegwerpservies een van de meest gedurfde in onze catalogus is.

    En als dit niet het kleurrijke wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze catalogus te bekijken: Hard Wegwerp Servies in Green, ideaal voor evenementen midden in de natuur, Hard Wegwerp Servies in Rood, perfect voor feesten waar de liefde in de lucht is, of de Hard Wegwerp Servies in Wit, een perfecte inzet voor elegante feesten, waar de zuiverheid in elke canapé wordt geserveerd.

    Bekijk meerZie minder