Wegwerp Servies Hard Oranje

Vreugde, plezier, moed, zomer, warmte zijn enkele van de betekenissen die de kleur oranje weerspiegelt, daarom is ons Hard Oranje Wegwerp Servies ideaal voor buitenevenementen of feesten in het voorjaar of de zomer. Het Oranje Wegwerp Servies is een ideaal wegwerpservies voor alle gelegenheden en voor alle soorten evenementen. Wij nodigen u uit om een compleet assortiment wegwerptumblers, wegwerpborden, wegwerpbestek en zelfs papieren servetten en niet-geweven tafellakens te ontdekken - alles wat u nodig heeft voor uw tafel! Gaat u dit missen?

Actieve filters

    Voor restaurant- en cateringprofessionals is het gebruik van Gekleurd Wegwerp Servies een zeer belangrijke stimulans, want het kleedt de tafel aan, maakt de gasten blij en in veel gevallen is kleur de perfecte bedrijfsreclame voor uw bedrijf of evenement. Bij deze gelegenheid presenteren wij u het Oranje Rigid Wegwerp Servies, een Wegwerp Servies die ideaal is voor alle gelegenheden en voor allerlei acts, evenementen of bepaalde feesten.

    Dit Oranje Wegwerp Servies is ideaal voor feesten op het strand waar de zon afscheid neemt van uw gasten om de blauwe nacht te verwelkomen. Oranje is geen seksistische kleur, veel minder discriminerend, dus kleed je overal en op elk moment van de dag goed aan. Koffie drinken in een Oranje Plastic Beker, genieten van een lekkere pastasalade in uw Oranje Wegwerp Borden, of 's nachts roosteren met uw Oranje Plastic Bekers, is de kleur notitie die uw dag zal maken.

    Maar als dit niet het gekleurde wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze catalogus van Bordeaux Hard Wegwerp Servies te bekijken, perfect voor diners waar wijn de ster van de avond is, Pistache Hard Wegwerp Servies, ideaal voor buitenfeesten waar de natuur deel uitmaakt van het evenement, of Turkoois Hard Wegwerp Servies, een perfecte weddenschap voor elegante feesten waar klasse en soberheid perfect samengaan met de vreugde van die blauwe kleur van de zee.

    Bekijk meerZie minder