Wegwerp Servies Hard Zilver

Eenvoudig en elegant design, met een sublieme glans en een perfecte afwerking, de Rigid Wegwerp Servies in Zilver, is het ideale wegwerpkeukengerei voor evenementen en luxe feesten. Dankzij de kwaliteit van deze Wegwerp Catering Servies kunt u uw gasten een service bieden op het niveau van elk Traditioneel Herbruikbaar Serviesgoed. Bovendien vergeet u door de onbreekbare staat van dit wegwerpvaatwerk onaangename verrassingen, want het is een Hard Wegwerp Servies die niet versplintert of in scherpe stukken valt als het geraakt wordt. Neem een kijkje in deze categorie en laat je meeslepen door het prachtige ontwerp van dit Wegwerp servies.

Actieve filters

    Ideaal voor feesten, catering, evenementen en allerlei soorten feesten in het algemeen, vooral als ze buiten zijn in tuinen, zwembaden, terrassen, boerderijen en ga zo maar door, de Wegwerp Rigid Servies in Zilver, verfijnde smaak en kwaliteit, biedt een complete service met een vleugje elegantie en onderscheiding.

    Metalen bestek, een zilveren beker of een servet in dit metaalgrijs zijn enkele van de wegwerp producten die deel uitmaken van ons glanzende Zilveren Hard Tafelgerei. Een wegwerpservies dat elegantie en savoir-faire weerspiegelt. Glamour zonder al te veel excentriciteiten, maar altijd met een vleugje klasse en elegantie.

    Dit is een compleet en goedkoop servies, maar elegant en zeer veelzijdig, dat steeds vaker wordt gebruikt bij evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of communies. 

    Als dit niet het gekleurde wegwerpservies is dat u voor uw feest zoekt, vergeet dan niet onze catalogus te raadplegen. Het Rigid Wegwerp Servies in Bordeaux, ideaal voor diners waar wijn de hoofdrolspeler van de avond is, Rigid Wegwerp Servies in Fuchsia, perfect voor gekke feesten, waar de glans en intensiteit van het moment wordt ervaren in elke toast, of het Rigid Wegwerp Servies in Violet, ideaal voor feesten waar zoetigheid en rust aanwezig zijn.

    Bekijk meerZie minder