Wegwerp Servies Hard Goud

Er is geen betere manier om uw tafel aan te kleden, voor een elegant evenement of een chique restaurant, dan met onze Hard Wegwerp Servies in Goud.  Een wegwerpservies dat de aanwezigen zal verblinden, uw gasten zal charmeren en elke hoek elegant zal versieren. Perfect voor avondmanifestaties, galadiners of gouden bruiloften. Ons Hard Wegwerp Servies in Goudkleur wordt de ster van elke receptie die opschept. Ontdek de meest elegante Wegwerpborden en -bekers, Plastic Bestek en andere Wegwerpproducten, waarmee u een Plastic Tafelgerei kunt maken dat ideaal is voor alle soorten feesten.

Actieve filters

    Goud van rijkdom, goud van grootsheid en goud van pracht en praal; dat is de perfecte weerspiegeling die het Gouden Rigid Wegwerp Servies afgeeft als het een tafel kleedt. Perfect vermengd met zwart, bordeaux of wit, biedt ons Goud Wegwerp Servies luxe en glamour in overvloed. Gouden plastic bekers, gouden wegwerpborden en gouden plastic bestek, naast andere Wegwerps, zullen schitteren voor uw tafelgasten.

    Maar als dit niet het Rigid Wegwerp Servies is dat u zoekt, vergeet dan niet onze catalogus te raadplegen voor het Rigid Wegwerp Servies in Wit, ideaal voor elegante feesten waar de zuiverheid op elke canapé wordt geserveerd, het Rigid Wegwerp Servies in Turkoois, een perfecte inzet voor feesten waar klasse en soberheid perfect samengaan met de vreugde van die blauwe zeekleur, of het Rigid Wegwerp Servies in Zwart, perfect voor glamoureuze feesten.

    In onze catalogus vindt u Designer Wegwerpservies, Onbreekbaar Wegwerpservies, Elegant Wegwerpservies voor Bruiloften, Zilver, Goud en Economisch Servies. Aarzel niet en koop bij MonoUso.

    Bekijk meerZie minder