Wegwerp Servies Hard Fuchsia

Dura Fuchsia Wegwerp Servies wordt de ster van elk evenement waar het wordt gebruikt. Dit wegwerpservies weerspiegelt de persoonlijkheid en de vitaliteit in overvloed en helpt ons te sparen, want als wegwerpservies is er geen tijd te verliezen bij het verzamelen, schoonmaken, drogen en organiseren. Je hoeft alleen maar te gebruiken en te gooien. In deze sectie vindt u van Fuchsia Hard Plastic Borden en Fuchsia Plastic Resistant Dienbladen, tot Fuchsia Crystal PS Glazen en Fuchsia Plastic Bestek. 

Actieve filters

    Onze Dura Fuchsia Wegwerp Servies is perfect voor bijvoorbeeld Minnie's of Hello Kitty's themafeesten. Het is ook de ideale wegwerptafel voor doopfeesten, verjaardagsfeesten van meisjes en zeer romantische bruiloften.

    Als u vooral op zoek bent naar aandacht en een vleugje kleur wilt geven aan uw feest of evenement, dan maakt het Hard Wegwerp Servies in Fuchsia kleur het mogelijk. De Fuchsia Borden, Dienbladen, Tassen en Harde Brillen zijn stijver en bestendiger dan het Economisch Wegwerp Servies, en kunnen alle soorten voedsel bevatten.

    En als dit niet het gekleurde wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Limoengroen Hard Servies catalogus te bekijken, ideaal voor verfrissende evenementen waar kleur en plezier de sterren van het feest zijn, Turquoise Hard Servies, perfect voor feesten op het strand of bij het zwembad, zelfs ideaal om te combineren met Oranje Hard Servies, een ongelofelijke weddenschap die zal spelen in uw feest.

    Bekijk meerZie minder